:: Patriotismul nationalist, ne mai poate salva

Titlu: Patriotismul nationalist, ne mai poate salva
Autor:: Odorica Ion
Articol: Imi pare rau ca am fost putin rautacioasa cu dvs.
Dar vazind atita prostitutie morala, fizica si politica in viata noastra de zi, cu zi uitam ca sintem raspunzatori pentru viitorul tarii noastre.

Acum patriotismul ni-l aratam prin nationalism, nu prin exemplele de la virful conducerii tari, cu oameni stapiniti de vicii, care dau banii tari imprumutati, pe mina unor dame de companie.
Barbatii si numai ei, ca sa aiba mintea lucida trebuie sa imparta printr-o linie imaginara, importanta situatiilor Ex. cind sint in pat cu o femeie, sa fie prezent acolo fizic si nu cu gindul in alta parte. Sa lase amintiri de neuitat. Sic!!
Cind este la serviciu, acolo sa-i fie gindul. Cind se dedica activitatilor patriotice, nationalismului sau unor hobiuri, acolo sa fie prezenti. Daca amesteca lucrurile, nu ii mai iese nimic si devine un om de nimic, pe care nu poti sa te bazezi.
De aceea am aratat ca, este necesar acum mai mult ca oricind, trezirea tineretului la realitate si pentru a da imbold sentimentului patriotismului, numai nationalismul, este expresia cea mai concludenta.
Tinerii se plictisesc repede, de lozinci patriotarde prafuite. Lor trebuie sa li se tina atentia treaza, cu faptele de eroism ale romanilor nostrii. Sa inteleaga ca atunci, oamnenii luptau pentru crezul lor, intr-un viitor stralucit al tarii. Si atunci erau femnei ferumoase, prostitutie, hotie, dar ei priveau in viitor cu incredere. Imaginea unei tari libere si prospere le dadea curaj si avint.
Daca ar fi stiut pe mina cui incape tara, ce ar mai fi facut?
Traiau in promiscuitate, caci tot unde sintem, am fi ajuns, sau poate mai bine ca ne era invatatura de minte, sa nu mai facem asa.
Nadejdea noastra este la tinerii nostrii patrioti, ei ne mai pot scapa de lichelele de la conducerea tarii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Se spune la tv.sa facem ceva pentru tara, eu sint gata dar mi-e frica sa nu dau coltul(stiti dvs.).
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu