:: Kauflangerie la Giurgiu

Titlu: Kauflangerie la Giurgiu
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: http://sictireli.wordpress.com/
Băi, mânca-ţi-as leafa de bugetar, joi (18 martie) s-a inaugurat un supermeket Kaufland la Giurgiu. S-au inghesuit giurgiuvenii să vadă minunea ca la circul cu femeia cu barbă. S-a declanşat o afevărată kauflangerie în masă. Cumpărau giurgiuvenii ca disperaţii tot ce li se oferea. Nu s-a găsit nimeni să le explice că nu-i Kauflandul din Ruse (Bulgaria) unde preţurile sunt ceva mai mici?
N-am fost la inaugurare, deşi am fost invitat, dintr-un motiv simplu. Mi se pare stupid să participi la inaungurarea unor module dotate cu aer condiţionat, rafturi, uşi ce se deschid automat şi coşuri pe rotile unde mărfurile stau aliniate în galantare… şi cam atât. Păi, ce, este ceva ce nu s-a mai pomenit? Cum dracu să mă duc la o asemenea inaugurare şi, mai mult decât atât, să mă şi minunez cu limba cravată şi ochii bulbucaţi. S-a inaugurat vreun Capitoliu şi nu ştiam eu?
Nu, neicuşorule. Eu vreau să merg la inaugurarea unui WC public în Giurgiu. Din ăla subteran. Vreau să particip la tăierea panglicii unei asemenea "instituţii" de utilitate publică, nu la un supermarket din care ieşi sărac lipit pământului şi încărcat cu produse cancerigene.
Avem 4 supermerket-uri (se pregătesc încă două la o populaţie de 70 000 de oameni!) şi un WC public în Piaţa Centrală la care stai la rând ca la casele de marcat de la Kaufland. WC-ul din centrul oraşului nu mai este funcţional de pe vreme când te căcai pe tine de frică.
--
Visitor Ip: 78.96.26.92

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu