:: Barbatul... modern???

Titlu: Barbatul... modern???
Autor:: http://black-angel-costel.blogspot.com/2010/03/barbatul-modern-oare.html
Articol: Ok .. am înţeles că bărbatu modern după ce se şpreiază... îi vin toate la nas,adică şpreiu' ăsta are un fel de magnet care atrage femeile??
Mamă da când mă gândesc..... da în publicitatea aia nu e niciodată obiecte metalice?? ce ştiu eu... cuie,pioneze,ciocane,chei engleze,chei de la 21 în sus.. chiar nimic?? cum e posibil?? dacă e atât de .. magnetizat să atragă ..femeile.. de ce nu atrage şi setul de oale.. din bucătărie? sau măcar un polonic!! sau o furculiţă care să îi intre ..acolo unde nu intră lumina soarelui??!!
Bărbatul modern... de ce se cheamă modern? pentru că nu mai este cum era o dată.. nu mai este acel om care să pută a sudoare!! nu domn'le nu! bărbatul modern se spală! chiar şi de 6 ori pe zi! chiar dacă se spală în aceeaşi apă .... dar se spală! pune dopul la cadă .. dimineaţă..când face prima spălătură, şi îl mai scoate seara,după ce face a 6-a baie înainte de culcare! De ce? simplu. pt că face economie,că de nu ...nu ar mai avea bani să îşi cumpere Gillette
Bărbatul modern(Denim) nu are nevoie să ceară niciodată de ce?... simplu! Bărbatu modern nu trebuie să ceară!pentru că ..dacă îi trebuie ceva se duce la magazin să cumpere; pentru ca toate magazinele sunt deschise la ora aia.. şi pentru că are bani in buzunar(pentru că a făcut economie la apă)!! tocmai de asta nu trebuie să ceară nimic niciodată!!!!

Bărbatu modern.. se şpreiază! da .. se şpreiază.. ca să nu pută!! că lo învăţat mumăsa.. că când trece pe lângă o fată.. nu trebuie să pută.....a om! tre să miroase a gillette!.. Deci modernul .. ştie că tre să se dea cu parfumuri.Intră în baie... caută acolo(dacă mai găseşte ceva în acea zărzăvărie)..; mai întâi .. îşi dă 3 kile de "after shave".. chiar dacă nu so bărbierit!!(important să pută a "after shave")... după care ... ia primu tub de şprei... unu verde şi gros.... se dă cu el până îl termină.. după care îi dă telefon lu mumăsa.. care locuieşte în apartamentul vecin.. si o întrebă:
-Aloo, mamă , da unde sunt şpreiurile mele care erau în cadă ?? că pe ăla verde cu muşte desenate pe el l-am terminat!!
-Mâncal-ar mama de neghiob .. so dat cu şpreiu de ţânţari. Lasă că se duce mama şi îţi cumpără altu.......dacă căutai în sertaru cu nr 32, care e între geam şi chiuvetă aveai şpreiu Denim... acolo !!
- Aaa deci nu era ăsta verde.... hai că îl caut acuma în sertar!

După şprei-ere. îşi trage şi una în freză.... cu gel...(un tub de vaselină pe care îl găseşte în spatele chiuvetei..ăla de foloseşte în videoregistratoare la părţile mecanice); îşi trage o frează ..de zici că e porc mistreţ....

După gel îşi trânteşte un tricou bengos .. din ăla mulat cu gaurele de aerisire...că tre să iasă toate moliile ..care le-a recoltat toată noaptea;şi le-a intoxicat cu şprei dimineaţă: Da ştiţi ce e fain la tricourile astea??? că iese prin găuri.. şi părul de pe piept.. ăla lung de 10 cm... şi se poate împleti pe dinafara tricoului
--
Visitor Ip: 151.54.23.233

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu