Se apropie cu pasi repezi returul ... Cine va castiga?

Pentru cine nu stie domeniul meu principal de interes este sportul. In general imi place sa privesc anumite sporturi, cu practicatul stau mai prost, din pacate. Dar care credeti ca este sportul meu preferat? Fiind fata probabil va ganditi, la patinaj, gimnastica sau mai stiu eu ce ... Ei bine nu ... Printre preferatele mele se numara sarituri cu schiurile, snooker, biliard si fotbal.  Dar pe primul loc este FOTBALUL.
Nu o sa va spun cu ce echipa tin chiar daca sigur va intrebati cu totii, dar o sa incerc sa vorbesc cat pot de des despre ce se intampla in fotbalul din tara, in mod special.
Pentru inceput tinand cont ca mai este putin si incepe returul, ma gandeam sa fac un mic sondaj sa vedem ce echipa credeti ca va castiga anul acesta campionatul?
As prefera sa nu va limitati sa raspundeti la sondaj, astept comentarii referitoare la acest subiect.

4 comentarii:

  1. Oh, incepe returul!!! Iar va sta televizorul blocat pe postul de sport!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va sta pentru ca iti place sa te uiti tu, sau pentru ca il blocheaza iubitul sau sotul? :-) la mine chiar va sta pentru ca nu ratez nici un meci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu sunt microbist dar imi dau si eu cu parerea. Echipa Others o sa castige, nu :))

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) hai ca asta a fost buna ... Eu prefer sa castige alta echipa de acolo din sondaj, dar oricum ca fapt divers sa stii ca nu puteam pune in romana "alta", asa este construit sondajul ... sau pot si nu stiu eu ... dar nu cred ca se poate

    RăspundețiȘtergere