:: Prima CASA

Titlu: Prima CASA
Autor:: Ionut Marin
Articol: http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/

Am mai scris despre Prima Casa in alta parte, dar reiau datorita publicarii unor "noi" date (hai sa mor yo !!!) - de unde noi...in afara ridicarii plafonului, ridicare, care inca se dezbate.
Am mai zis dar repet - repetitzia este mama .....dupa un anumit numar de vocalize ..... este STUPIDITATE deja si nu experientza.....am mai zis ca sunt curios daca se poate transforma dintr-un program electoral in ceva menit sa salveze o piatza in deriva.
Fondul ideeii este unul de admirat, dar romanul are asa o istorie bogata in a da o conotatzie angelica unui proces diabolic incat nu pot afirma cu exactitate scopul final, mai ales ca s-a vehiculat implicarea ANL-ului si asta arata cat de dobitoci ne cred. Un alt aspect este faptul care le trebuie acordul UE pt program, si aia au mirosit de la mii de km IZ-ul de scamatorie financiara si sociala incat au spus ca seamana cu un program social de subventzii ......lucru care nu mai este acceptat in practica (asta daca mai vrem "salariile" de la UE).
Marirea plafonului, in afara de ajutor pur pisicologic pt consumatorii nostrii finali mici si rai – pt ca "uite mami putem lua mai multi bani" – mai mult de atat nu va face, sau va fi ceva de ochii ignorantzilor care oricum mereu au fost usor de prostit. Mai mult ca posibile feed-back-uri vor fi:

- cresterea artificiala a preturilor dezvoltatorilor care vor vedea in acest artificiu o posibila amortizare a pierderilor – vor urca cutiile alea de chibrituri de 30mp de la 30 – 40k probabil, si restul proportional ca un domino.

- cresterea preturilor la unitatile conventionale/vechi

- cresterea MATERIALELOR de constructie care in acest moment sunt cu 40 % less.

Ideea este ca va "reinvia" mentalitatea de domino a romanului, crezand ca se poate reanima piata.
O sa vedem daca asistam la "cascadorii rasului" sau intradevar la un artificiu cu rezultate economice admirabile.

Mai tehnic si cu amanunte decat atat....nu voi fi pt ca nu sunt genul altor maimutze de blogeri in care a posta inseamna a pune un titlu iar restul site-ului sau comentariilor sunt link-uri catre diverse portaluri de stiri sau altceva...poze cu grafice copy/paste etc. RUSINEEEEEE

GANDITZI si singuri FRATZILOR...... ca lumea e plina de ignoranzti si oameni fara personalitate.
Eu cel putin ma pot lauda cu originalitatea celor scrise aici: comentarii, fraze, cuvinte, idei etc....
--
Visitor Ip: 83.166.209.20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu