:: Cea mai noua problema a Romaniei - ZAPADA

Titlu: Cea mai noua problema a Romaniei - ZAPADA
Autor:: Ionut Marin
Articol: http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/

Urmaream o emisiune...candva, undeva si a enuntat intr-un mod cinic dar adevarat - "noua mare problema" a Romaniei !!! - ZAPADA (suntem romani si asta spune totul)

Basescu - numai mai este de actualitate
Sanctificarea lui Eminescu - un fleac
Somajul - o problema expirata si in crestere de la an la an si fara ajutorul crizei
Coruptia - se poate scrie o carte despre
ETC

Acum problema este zapada care a imobilizat (daca nu era deja) o tara intreaga:
- Importul sufera pt mijloacele de deplasare nu pot ajunge la pietele de desfacere
- Pietele de desfacere care asigura rulajul materiilor prime pt.....TOT nu pot ..."desface logic" materiile prime sau produsele pe care le comercializeaza.
- Comertul in general sufera pentru ca .....comert in primul rand inseamna mobilitate si deplasare (INEXISTENTA in aceste zile)
- Daca sufera comertul ...well imi place sa cred ca, cititorii (care or fi) mei sunt destul de inteligenti pt a nu mai explica ce inseamna si asta.

Si pun o intrebare - puerila dealtfel - oare aceste probleme nu exista si fara ZAPADA intr-o masura mai mica ce e adevarat, dar .....a da vina pt probleme care oricum exista, pe natura e de-a dreptu' SARACIE in gandire si NESIMTIRE in exprimare.
In paralel, aceeasi emisiune da pe post si "solutziile" altora, culmeeeaaaaaaaaa ........solutziile erau niste amaratzi din Canada ( locuitori) care dezapezeau strazi intregi cu niste masinutze de tuns iarba dar adaptate pentru zapada. Iar aia inlaturau sa zicem 1m inaltime / 1 latime cu 20 lungime intr-un minut......pe banda rulanta, iar noi ...........pt o strada ne ia 2 zile cu 10 utilaje ce-si taraie ultimile zile de functionare iarna asta.
CUM FRATE ???????? Sa fii atat de ingrat, dezordonat si lenes in gandire ???????

NE MERITAM SOARTA CU VARF SI INDESAT !!!
--
Visitor Ip: 83.166.209.20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu