:: Ep. I - ce nu merge stim....dar CE MERGE in Romania ATUNCI ?

Titlu: Ep. I - ce nu merge stim....dar CE MERGE in Romania ATUNCI ?
Autor:: Ionut Marin
Articol: http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/

Urmatorul post contine mesaje cinice si distrugatoare de buna dispozitie !!!

Ce nu merge stim cu totii, auzim pe toate posturile si in toate fitzuicile de ziare.....o simtim pe propriul buzunar sau stomac, o vedem la fiecare colt de strada in muntii de gunoaie aruncate sau in fiecare amarat care iti cere 1 leu. O vedem in fiecare familie care are un tata sau mama ce se culca plangand in baie in fatza oglinzii sa nu-i vada copii, pt ca iar...si iar ....pe masa debia a fost o paine.
In copii parasiti sau exploatati fara mila, in uciderea unor vagabontzi pt a reprezenta o firma si a pacalii o banca sau statul, in furturi si crime pentru ....5-10 lei.
In faptul ca un copil fura din magazin si ia 4 ANI, un MINISTRU corupt.....DOARME pe BANI.
Se mai vede si in arogantza unora IMBECILI care fac misto de ideea ca, castigul unora = 20 % din cauciucele masinilor altor........in faptul ca nenorocirea unora si dilema lor e ca "luna asta nu au castigat macar echivalentul unui bmw " - CE ZICI BAI BAIATULE ?!

As putea sa continui dar deja pana si degetele pe tastatura s-au deprimat .....realitatea deprima si deranjeaza....oricum urmatoarea intrebare nu prea mai conteaza dar....

CE MERGE ATUNCI IN TARA lui PACALA ? (ma multumesc si cu doar un raspuns sau coment.)
--
Visitor Ip: 83.166.209.20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu