:: Elucrubatii futuriste !

Titlu: Elucrubatii futuriste !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Nu mai rezist sa vad moderatoerii la tv. Pe toate programele nu stiu din ce motiv, doar nu din naivitate, se lasa dusi de val, de catre interlocutorii lor smecheri, de a face tot felul de supozitii de viitor, dar nimic despre trecut, sau despre prezentul care ne arde inima in foc mocnit.
Nimic cu toate ca si acest al 4-lea guvern Boc e de un an si trei luni la putere si nu a facut nimic.Eu crezusem ca se revolvase treaba, cu salariile si pensiile nesimtite, de acum un an.Vad ca dupa 5 luni abia, de la aparitia legii, se recalculeaza. Ce sa mai inteleg din teatrul acesta, chiar nesimtit. Dar cred ca un dus, rece ca ghiata ii poate trezi pe moderatori care, se lasa dusi de valul cald al minciunilor interlocutorilor lor, care le povestesc despre anii 2o15, 2o3o, cind noi nu vom mai fii, dar nu din vina noastra.
Ar trebuie sa puna piciorul in prag si moderatorii ca doar ne reprezinta pe noi, nu pe vre-o fata prostuta de la tara, care e imbrobodita de vre-un smecheras de Bucuresti.
In rest asazisele moderatoare toaca din gura, ca o mitraliera defecta, de te capiaza dar, incepui apoi sa-i plingi de mila prietenului, sau mai rau, sotului care trebuie sa le suporte zilnic. Saracii. Dar, sa nu trecem la patetism si sa vedem cum putem sa-i trezim din amorteala, pe moderatori la care avem pretentii, ca Razvan Dumitrescu in care am avut incredere, dar cu fiecare emisiune ma dezamageste, caci nu pune punctul pe i si nu spune verificam, acum dupa un an al guvernarii cu minciuni, ci se lasa dus de nas. Poate il opresc cei de la CNA, sa nu aflam si noi adevarul.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu