:: Lupta continua !

Titlu: Lupta continua !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Sa nu credeti ca am idei fixe, dar vad ce se intimpla in jurul nostru si nu-i a buna.
Zilnic, cind am dispozitia necesara, vreau sa scriu despre faptul, cum este furata tara, bucata cu bucata de tigani.
Din pudibonderie, nu dam importanta lucrurilor care ii arata in hidosenia lor, cum fura tot, cu ghearele lor mizerabile.
Noi dormim, in izmene si opinci.Politia se poarta de parca, fac ancheta la un pension de domnisoare, sa vada cine a aruncat vata la cos, fara sa o impacheteze in prealabil.Dam mult mai multa importanta autonomiei ungurilor si secuilor. Este o problemna serioasa, desfasurata mai mult in Transilvania, dar tiganii sint peste tot, fura tot, lovesc si fug. De ar fi numai atita.
Lupta aceasta istorica cu ungurii, bazata pe legi, pe tratate, este mai onorabila decit lupta pe care o consideram rusinoasa, dar mai periculoasacu tigabnii. Caci acesti lenesi, milorgi care prin viclenie isi insusesc, munca noastra de o viata, trece neobservata.Nu sint multumita de cum decurg lucrurile, cu primul domn al tarii, caruia ii face placere ca tigancile, sa-i arunce lindenii de sub poale, iar prima doamna e vesela, imbracata tiganeste si cu un colier din bani de aur la git.
Acest escroci care, ne fura tara, pe citi i-a bagat in pamint ca sa aiba, cu ce se afisa, ca sint bogati, cind ei nu au muncit niciodata? Si primii domni ai tarii, ce fac? Danseaza veseli, ca au priza la alegatori.
Eu datorita virstei si starii de sanatate, am sa toc, mereu la cap conducerea tarii si societatea noastra care, nu intelege ca sintem distrasi, de la grava situatie adevarata a tarii, numai si numai pentru ca politicienii sa fure in voie si noi sa admiram ca niste prostii tiganii, la tv., de revelion, la botez si la nuntile copiilor lor care ar trebuii, sa se joace cu papusile. Ei au imparat, rege, presedinte, noi ce avem?Ca doar si presedintele nostru, este tot al lor. Cumva va simtiti ocrotiti, de presedinte? Face ceva pentru rom ni? Eu nu vad decit ca, totul este in tara asta pentru tigani.
Nu va mirati ca, am sa scriu mereu despre acest subiect.Poate asa, va mai trezesc din amorteala. La o adica sa fie maturati toti, presedintii, imparatii, regii si tot alaiul lor si al nostru de la vladica pina la opinca.Nu stiu daca voi mai apuca acele vremuri.
Avem tineri frumosi , curajosi si destepti, dar sint prea putini.Si cu securitatea noastra cea mai numeroasa din lume, ce sa facem? De ce credeti ca sint platiti regeste? Si nu de tigani. De catre noi, tot poporul(din legurile si pensiile amarite), sa-i apere pe tigani si pe ocrotitorii lor. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion la 04:31 1 comentarii
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu