E sâmbătă, ce faci în seara asta?

Este sâmbătă. Frumoasă zi de week-end, gerul nu ne slăbește. Asta nu înseamnă că pofta de viață pălește în vreun fel. Doar e sâmbătă! Ce faceți în seara aceasta?

Este un obicei al oamenilor (tind să cred ca de prin toate colțurile lumii) ca sâmbătă seara să fie seara distracției, a destinderii, a uitării de grijilor de acasă, de la job, seara pe care o petrec într-un mod cât mai agreabil cu putință, care să ne încarce bateriile pentru următoarea săptămână de muncă.

Sâmbătă seara au loc distracțiile cele mai mari prin cluburi, sâmbătă seara preferă oamenii să își serbeze aniversarea. Tot sâmbătă seara se organizează cocktailurile, petrecerile, chiar și nunțile sau botezurile.

Sâmbătă seara preferăm ori familia ori prietenii ori necunoscuții, dar nu renunțăm sub nicio formă la destindere, relaxare, voie bună!



Însă, pe când pentru unii, ca mine sau ca tine, sâmbăta seară este prilej de distracție, alții sunt la job - la restaurant, la discotecă - și se străduiesc să ne facă pe noi, ceilalți, să ne simșim bine. De asemenea, nu trebuie uitate nici profiturile care încântă buzunarele patronilor, despre care Ziarul Financiar a scris un bun material jurnalistic.

Una peste alta, e sâmbătă și trebuie să îi dăm Cezarului ce este numai al Cezarului, deci... TU CE FACI ÎN SEARA ASTA?

4 comentarii:

  1. Cora,
    noi jucam remi, au venit copiii acasă, au făcut curăţenie şi pe blogurile mele, ne-am fixat temele pe săptămâna viitoare şi acum ne jucăm până se lasă seara, apoi ei pleacă la altă distracţie...Maria a terminat sesiunea cu bine şi chiar merită.:)
    Iţi doresc o seară frumoasă şi ditracţie pe placul tău!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana,
    Frumoase momente, cele petrecute in familie!

    Pentru seara aceasta am ales sa ies cu prietenii, la un restaurant fain din oras! De abia astept sa ne facem de cap, mai ales că se lasă sec de carne :)

    O sâmbătă seara liniștită îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi a fost ziua tatalui meu si pana acum am petrecut... Nu mi-am dat seama ca se apropie postul. Vine foarte repede anul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani pentru tatal tau, Alina!

    Chiar ca vine repede...parca nici nu s-a terminat bine cel al Craciunului...

    O noapte linistita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere