Blogurile si Cartea Recordurilor

Pare bizara asocierea, dar... credeti ca se poate face? De ce nu?
Un blog ca acesta (cu un numar mare de autori si cu posibilitatea de postare si din partea vizitatorilor) ar putea aduna, in timp, un numar imens de postari, demn de Cartea Recordurilor. Dupa cum un blog specializat in literatura (postand fie texte literare ca atare, fie recenzii la carti) ar aduna, de asemenea, un numar imens de postari, data fiind cantitatea imensa de informatie disponibila din start. Si... implicit... asemenea site-uri (cu sau fara structura de bloguri) ar putea avea, in timp, un trafic enorm, de asemenea demn de intrat in Cartea Recordurilor.
Am dat doar doua exemple. Dar numarul de asemenea exemple ar fi mai mare, mult mai mare, tinand cont ca se pot face si "variatiuni la tema".
Apropo... credeti ca 100Ro poate intra candva in Cartea Recordurilor?
Glumesc... Dar... cine poate sti?

2 comentarii:

  1. Bună Ziua !
    Doamnei Cristina !
    ~
    Eu cred că deja...a stabilit NIŞTE recorduri ! Deoarece mi-aţi "atras atenţia" ... cred că este evidentă : POPULARITATEA !
    În 2009 a avut 1250 ... de articole ! în 49 de zile de la "apariţie"(25,5102/Zi) ! Iar în primele două luni din 2010, în 59 de zile ... 1435 de articole (24,3220/Zi). Nu stau să "socotesc", cred că este un mic recul ! Totuşi, avem de a face cu 2685 de articole, PE UN BLOG, în 108 ZILE ! (24,8511/Zi)(calculul adăugat ... la încheiere de comentariu).
    Dar ... această ZI, încă nu s-a încheiat ! (Probabil, în timp ce scriu aceste rânduri ... poate că "tocmai ... intră" un nou articol !).
    Dar CIFRELE ... Nu pot prezenta ... CALITATEA !
    Cei mai vechi "MEMBRI" ... şi "Cititori", pot face O APRECIERE !
    Eu sunt ... prea "nou" !
    Iar pe mine mă interesează mai mult Calitatea, care însă ... este GREU cuantificabilă !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu v-ati inselat. Inca mai intra articole...

    RăspundețiȘtergere