Un nou clip 100 Ro!

simplu si concis:

9 comentarii:

  1. e cool, cum ar putea o masina de scris clasica sa scrie cu alb pe fond albastru albastru? vrei să îți trimit textul cu diacritice?

    RăspundețiȘtergere
  2. ”este” este mai bine de folosit. informația este, parcă. mă mai uit o dată

    RăspundețiȘtergere
  3. conținutul videoclipului este disponibil, îl vedem,
    poți să scrii informația la care se referă, acest videoclip, asupra căreia atragem atenția, ceea ce vrem să transmitem prin această atenționare se află la adresa ... mă mai uit
    -informația clipului, încă o dată există, intrați pe blog pentru a ne cunoaște, pe autori, a ne descoperi ...
    chestia este foarte mișto, sper să nu deranjeze coment-urile mele și să fiu înțeleasă.
    adela

    RăspundețiȘtergere
  4. vă rugăm e prea moale, lumea se va gândi că le cerem bani, un imperativ ar fi mai drăguț: Intrați pe 100Ro

    RăspundețiȘtergere
  5. @selena ai dreptate;) primul parca a fost mult mai bun,insa are nevoie de minore imbunatatiri...:) http://100ro.blogspot.com/2009/11/clip-de-promovare-blogului.html

    RăspundețiȘtergere
  6. nu deranjeaza deloc observatile tale! o sa schimb clipul dupa cum ai spus in afara de scrisul cu diacritice pentru ca nu suporta progamul de editare video :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu poți face textul în word sau alt office și să faci mixaj de foto în loc de text? nici la mine nu se pupă fonturile din windows vista cu corelul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. @100Ro se bazează pe stimuli diferiți. unul îți amuză ochiul cu fotografii, celălalt mintea cu curiozitate. mie îmi place și a doua idee, numai de nu ar fi găsit mintea mea ceva cu potențial de a mă băga în bucluc. așa am intrat în conflict cu deștepții pământului, cei și cele care le știu și fac pe toate! mi-e frică să mai atrag atenția cuiva, numai că, pe lângă altele, nu mi-e frică de frică, am făcut sport 8 ani plini și știu să iau frica în dinți!

    RăspundețiȘtergere