Te-am uitat...



Dupa aproape 10 luni stiu ceva. Stiu ca tu n-o sa mai existi pentru mine ca o femeie care merita sa fie iubita. N-o sa mai visez cu tine, n-o sa mai vreau sa te strang in brate, nu mai simt lipsa saruturilor tale care m-au topit de tot. N-o sa mai fiu acolo cand vei avea nevoie de o imbratisare, pe mine sa nu ma chemi. N-o sa las sa profiti de mine. Am fost orb. Iubirea m-a facut sa vad ca prietenia ta este foarte mare fata de el. Atat de mare incat puteam sa-mi dau seama ca tu in viitor vei depasi limitele prieteniei si vei pasi in zona "hai sa fim impreuna". Te-am uitat. Incerc sa te uit, si reusesc, cred, eu am pasit pe drumul meu . Pe acest drum nu este loc si pentru tine. Sa nu ma urmaresti. Du-te. Du-te in padure, unde nu stii ce te asteapta. Iubirea sau durerea... Ai distrus prietenia. Si acum vrei mai mult. Esti nesatula. Dar esti nesimtita. Te urasc! Si totusi nu sunt suparat. Ma bucur ca te-am uitat. Faptul ca te-am iubit candva nu inseamna ca trebuie sa fim prieteni. Nu. Sincer, nu-mi pasa de tine. Du-te. Nu-mi fac griji, stiu ce te asteapta. Iubirea sau durerea, undeva in coltul existentei, vei simti rasaritul soarelui dureros si fantastic, vei gusta din sentimentul acru al nepasarii si al "lasa-ma". Du-te. Nu mai ai loc in mintea mea. Nici in viata mea. Du-te... gusta durerea...

7 comentarii:

  1. o multime de sentimente,ura,dragoste,incertitudine.."Esti nesatula. Dar esti nesimtita. Te urasc!" :)) felicitari:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ....e ine ca ti a luat doar 10 luni....sa o uiti

    RăspundețiȘtergere
  3. incet incet am ajuns la aceasta concluzie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au trecut mai bine de 5 ani si tot nu l-am uitat complet. Pentru ca nu ai cum sa stergi cu buretele ca si cand nu ar fi existat vreodata.
    Poti uita durerea ce ai simtit-o atunci cand ti-a fost intors spatele, ai fost tradat. Dar persoana nu cred ca ai cum sa o uiti definitiv.
    Cel putin asa simt eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca ar fi atat de usor sa-l stergi cu un buretel...hmm...

    RăspundețiȘtergere
  6. Timpul vindeca ranile. Din fiecare relatie ai ceva de invatat. Peste ani, cand vei privi peste umar, vei vedea cu alti ochi ceea ce acum te sfasie.

    RăspundețiȘtergere