SUFLETE CU LARINGE


VIDEOCLIPURI TOXICE ?
Iadul este denumirea folosită de religie, secte religioase ca un loc pe tărâmul celălat (lumea cealaltă) cu o localizare sub pământ, locuit de demoni, (diavoli, draci, satan), loc caracterizat prin suferinţa sufletelor păcătoase care sunt arse în focul veşnic, ca pedeapsă pentru faptele lor rele din timpul vieţii.(wikipedia)

Cata credibilitate poata sa aiba acest videoclip? Daca sufletele ar avea laringe..... ceea ce ati urmarit ar putea sa fie adevarat. In intoxicari rusii au ramas experti.  Ca sufletele sa aiba un organ cum este laringele care sa produca vibratii sonore si inteligibile, prin miscarea aerului, ar trebui sa aibe si un aparat respirator si neaparat si creier. Care sa si functioneze. Si-atunci materialitatea sufletului este dovedita. La nivelul de decelare si separare a sunetelor pe care il presupune tehnica de azi am fi auzit distinct cuvintele acelea care par rusesti. 
Apoi cum de nu li s-a topit microfonul la acea temperatura?  
Raza Pamantului la ecuator are 6378 de kilometri. Ce se intampla sub iad care s-ar afla doar 11,5 kilometri  de suprafata Pamantului, aceasta fiind de altfel si adancimea maxima la  care s-a putut ajunge cu forarile? Tehnologia de forare nu aputut depasi aceasta adancime.  Au mai ramas 6366 de kilometri pana in mijlocul Terrei cea ce inseamna ca iadul este o joaca de copii in ceea ce priveste temperaturile. Fata de nucleul Pamantului in Iad este chiar racoare.

10 comentarii:

  1. Este genul de cercetare/demostratie care aduce multi bani din publicitate. Pentru ca sunt foarte multi amatori de paranormal care gusta asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aha,deci nu ne paste focul iadului,daca spui ca e racoare,sa las cu limba de moarte sa ma imbrace fetele bine cand mor..:)))
    Iarta-mi gluma!!!...dar daca tot mi-a trecut prin minte nu puteam sa n-o scriu...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Valentina,
    Si eu ma gandeam tot la asta.
    Par anormal? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tasha,
    Umorul negru este la fel de sanatos ca si celelalte genuri de umor! :)
    Revitalizant chiar! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi,am fost pusa pe glume,chiar si mosului i-am trimis un mesaj la fel de hazliu...:)
    Home alone...si ma tin de nastrusnicii...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaa!!!!grozav!!!Doamne,am facut si poze brazilor din curte...mi se pareau asa frumosi!
    Tie nu-ti place?
    Hmm!! am citit blogul unui medic satmarean si il invidiam ,mai apoi am vorbit cu una dintre fetele mele pe YM si cand mi-ai spus ca e zapada,imi venea sa merg acasa...dar maine am bilet la opera...si era pacat sa-l pierd.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place cand o privesc pe fereastra. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Dan, nu. Publicitatea e ceva perfect normal. Traim intr-o societate de consum, noi de 20 de ani altii de aproape un secol. Se promoveaza orice se poate vinde.

    RăspundețiȘtergere
  9. Valentina,
    Sunt de acord cu publicitatea dar nu cu intoxicarea cu tembelisme, in scopul obtinerii cu orice pret de profit, de pe urma ei.

    RăspundețiȘtergere