Sarbatori fericite!!!

Pentru toti cei care scriu pe acest blog am un mic filmulet...imi pare rau ca nu l-am putut descarca pe blog,ceva s-a intamplat ...dar am reusit sa-l postez pe netlog astfel incat o sa las linck-ul...este pentru toti cei de pe 100 RO care au incercat sa intreprinda ceva pe acest blog....cu regretul meu ca n-am reusit sa depistez eroarea care nu-mi permitea expunerea lui aici.
Sarbatori fericite!!!
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=ro-1634421

5 comentarii:

  1. Vai Tasha, ce frumos! Iti multumim din suflet! Ma simt de parca ar fi venit Mosul! Esti minunata! :)
    Craciun Fericit din suflet!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana,regret ca nu am reusit aici...dar macar asa sa pot sa va arat simpatia si bucuria mea de a fi alaturi de voi,va iubesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa!!!!...inca ceva...s-au strecurat citeva greseli ,s-au mancat citeva litere...imi cer scuze! luati in considerare ideea in sine,nu ma criticati azi....rogu-va!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuu conteaza deloc greselile azi! Ai facut un gest atat de minunat, incat am ramas fara cuvinte! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce ma bucur ca ti-a placut!te pup!
    Este un gest sincer,iar Fuego,este atat de duios aici ca aveam nevoie de el,sa ma sensibilizeze mai mult....pentru ca nicaieri nu-i ca acasa,desi e masa imparateasca cu somon fume,ineluse de calamar,salata aristocrata cu fructe de mare,supa crema cu homar,rac,creveti si crabi(care la inceput am privit-o cam ciudat,dar gustand-o am vazut ca-i grozava)e foarte satioasa,cred ca nici maine nu mai pot manca nimic...o sa fac zi de fructe....sa-mi revin...:))
    Asa, ca tot am vrut sa vad ce maninca strainii de Craciun!:)

    RăspundețiȘtergere