Lista obiectelor complet inutile pe care unii le duc cu ei la cabana


  1. Placa de par – de ce sa iti iei placa de par cu tine in salbaticie, unde singuru care te vede mai putin sexy, e ursu ? Restu oamenilor care te vad, fie nu observa, fie nu le pasa, pentru ca sunt beti.
  2. farduri – idem.
  3. fier de calcat – util in cazu in care iti iei camasi cu tine.. lucru lipsit de sens… de ce sa-ti iei camasi cu tine la cabana?
  4. perne, lenjerie de pat – exceptand situatia in care mergi la o cabana fara paturi, e stupid sa iti duci cu tine ditamai mormanu de perne si plapume, ca oricum, dupa ce bei destul… te poti considera norocos daca iti nimeresti patu.
  5. mai multe perechi de papuci – utile in cazu in care intentionezi sa faci baie incaltat… daca nu ai asemenea intentii, e stupid…
  6. carti – nu de joc. De citit. Aici intervine gandirea « le iau in caz ca.. » In caz ca o sa vrea lumea sa citim in grup ? Iti asumi riscu sa ajunga pe foc.


La fiecare iesire la cabana, se gaseste careva sa umple portbagajele cu asemenea tampenii. O gramada de oameni cara dupa ei obiecte inutile, dar uita sa-si ia tigari, prezervative, cutit, periuta de dinti, incarcatoare de telefon etc. Simtiti-va liberi sa completati lista.. cu siguranta mai exista cateva sute de astfel de obiecte.


3 comentarii:

  1. Caterinca, dar dincolo de aspectul funny al povestii, ai dreptate;)...o zi buna:)

    RăspundețiȘtergere
  2. -produse de curatat. Stiu pe cineva care nu pleca la munte fara Domestos :)) Cred ca facea munca in folosul comunitatii

    RăspundețiȘtergere
  3. Pantofi cu toc. Acum 3 ani ne-am dus la munte de Revelion, o tipa a venit incaltata in cizme cu toc. Ghici cine n-a urcat cu noi pe munte.
    Dar sa stii ca eu imi car carti dupa mine, cand toti se uita la TV sau fac alte activitati eu citesc(fiindca nu se bea chiar non stop si nici pe munte nu se urca in fiecare zi).

    RăspundețiȘtergere