Impodobirea Pomului de Craciun


Foloseste doar atomizoarele cu zapada artificiala ale caror etichete mentioneaza ca produsul nu este toxic! * Un alt sfat ar fi sa inlocuiti globuletele de sticla cu cele din plastic. * aaaa si inca ceva putini suntem care atunci cand eram mici nu am "darmat" pomul de Craciun ... asta din dorinta de a ajunge la bonboane sau ciocolata .... deci "ancoratil" bine !
In primul rand, sa ne gandim la globulete, la beteala. Atunci cand le cumparam, avem tendinta sa amestecam culorile, iar cand ajungem acasa sa decoram bradul in culorile curcubeului, lucru gresit. Cel mai bine ar fi ca pentru decorarea minunatului brad sa alegem doar doua culori, atat pentru globulete, cat si pentru beteala. Pentru o atmosfera calda, primitoare, cele mai indicate culori ar fi rosu si auriu, pentru un design simplu si discret, il putem decora in alb si auriu, ori alb si argintiu. In cazul in care bradul este aranjat pentru o atmosfera protocolara, puteti apela la alb si albastru.
Beteala poate fi aranjata pe brad in mod circular ori in forma de con, aceste modele fiind cele mai apreciate. Daca doriti insa sa renuntati la clasica beteala, o puteti inlocui pe aceasta cu niste margele dragute si simple, special create pentru impodobirea de sarbatori.
Instalatia este cea care ofera divertismentul de culori si se pune cat mai ascunsa printre ramurile bradului, indiferent de marimea beculetelor, iar jocul de lumini este optional.
Bradul veşnic verde de Crăciun este un simbol al vieţii oferite de Domnul Hristos, "Darul suprem al lui Dumnezeu pentru omenire", spune Papa Ioan Paul al II-lea.

Un comentariu:

  1. frumușel foc brăduțul tău și textul asemenea :) mă întrebam pe unde ești. :)

    RăspundețiȘtergere