Cadouri virtuale




Pentru ca azi e ziua cand bantui inca pe net lejer,maine , ocupandu-ma mai mult de mancare ,prajituri,cozonac si alte treburi gospodaresti ma gandeam ca azi ar fi nimerit sa va ofer daruri virtuale tuturor celor care scrieti pe blogul 100Ro,ii usurez prin acest mod munca lui FERI,CARE SUNT CONVINS CA AR FI FACUT ASTA DACA TIMPUL I-AR  FI PERMIS...ca atare cu tot dragul ,cu toate gandurile mele bune,din Viena ofer din pacate doar asa,virtual,desi mi-ar fi facut placere  sa ofer si in realitate,am multe simpatii pe acest blog,oameni pe care ii admir si-i citesc mereu cu multa placere.

Edit later:Mosul mi-a spus ca fetele imbracate de craciunite sunt pentru baietii de pe blog,pentru ca au fost harnici si au scris articole frumoase,mosul le lasa pentru cateva ore sa-i animeze putin...:))

7 comentarii:

  1. merci pentru cadouri tasha, numai că, nu mă pot abține să nu mă întreb în ce constă animarea sau animația pentru băieți și, mai ales, ce vor face cu ea. pupici ție.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai,au ei fantezie..ca altfel nu se gaseau pe acest blog...si apoi mai,draga,Selena(vorba lui Iliescu) ,nu le lua si tu ad literam ;)
    Mai facem si spirit de gluma...

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) bine, dacă zice Iliescu! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Selena,vad ca doar tu ai sesizat darul virtual,barbatii l-au ignorat...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)Craciunitze... :)

    Termenul apartine Doinei Levintza iar eu l-am facut public printr-un interviu pe care l-am dat in "Libertatea", in anul 1996, pana in acel moment el fiind necunoscut. Cand am comandat Doinei niste costume de Mos Craciun, ea mi-a zis: "hai sa-ti fac si niste costume de craciunite". La vremea aceea le foloseam craciunite in marketingul de sarbatori, ca hostesse la petrecerile de sfarsit de an a marilor companii impreuna cu "Mosi Craciuni". Din momentul in care am vorbit de craciunite si mai ales cand spus unde imi fac costumele, s-au umplut televiziunile de craciunite... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. I-auzi!dragut!mai,Dane ,mai...esti grozav!ca sa vezi...aha!!!!deci de la tine si de la Doina ni se trage expresia?Inseamna ca te-am nimerit,hai, alege,care dintre craciunite e pe placul tau? blonda sau bruna???:);)

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos;))...si clasicul "Saru'manaaaaa";))...Sarbatori fericite:)

    RăspundețiȘtergere