gindul de dimineata

breakfastbuna dimineata,100ro!pina una alta,eu va invit la mic dejun si va indemn la vot.nu ca asta ar putea schimba ceva in marasmul general de la noi.ci doar pentru a dispune de un drept,un exercitiu destul de rar asta de alegere a "prezidentului".
mos nicolae va fi darnic anul asta,au ba?ma roade un pic curiozitatea despre ce au visat romanii sa le aduca in materie de prezidentiabili!
........................................................................................................................................................................
as fi vrut sa vad ridicindu-se un om adevarat din rindurile noastre,care cu toata fiinta sa sa se daruiasca tarii si poporului,care sa polarizeze in jurul sau oameni cu acelasi spirit de sacrificiu si cu idei geniale pentru propasirea neamului...as fi vrut sa vad un om care indeamna la uniune nationala in asa vremuri ...as fi vrut sa vad UN OM...dar pare ca sansa e departe de noi,nu se mai nasc oameni,doar surogate ...si-atunci,incotro,romania,patria mea ?

Un comentariu:

  1. neața alison, și tu acuma :), uniune națională, când prăjiturica e așa de mică, cum s-o împartă la ditai neamu! no, fiecare spuza pă turta sau burta lui! :)

    RăspundețiȘtergere