Cafea cu lapte.


Este remediul tuturor problemelor tale,ale mele...ale noastre in general.Ma calmeaza o ceasca cu cafea buna,tare asa cum o beau in fiecare dimineata.Azi a nins,frumos...parca sa-mi faca in ciuda,stie cat urasc ninsoarea,dar totusi  azi am inceput sa o vad cu alti ochi. E atat de alba,tinde spre perfectiune,alb imaculat de ma dor ochii. E rece,e pura,fiecare fulg e unic si la prima vedere pare simplu,insa structura lui este atat de complexa incat n-as sti cum sa incep,sau daca o sa sa termin. Asa ca ma las pagubasa,am de gand sa-l admir,sa imi beau cafeaua cu lapte si sa ascult colinde. A venit iarna azi...nu ieri,nu  pe 1 Decembrie ci incepand cu ziua de azi.

7 comentarii:

  1. :) si eu m-am bucurat azi dimineata de camasa alba pe care a imbracat-o pamantul,e o priveliste minunata.
    Pe deasupra,mai am un motiv de bucurie: sunt vopsitor auto :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador cafeaua cu lapte, mult lapte.
    Dar zapada ma deprima. Azi-dimineata cand am vazut in ce hal ninge mi-am pus perna in cap si mi-am dat seama ca voi avea o zi proasta.
    Si dupa aceasta zapada urmeaza gheatza si apoi mocirla... urasc iarna...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata,ma duc sa beau o cafea cu lapte.Sa aveti o zi placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Valentina. Da,intr-adevar o sa fie un haos total dupa zapada,insa e ceva care ma atrage la anotimpul asta si inca nu am reusit sa-mi dau seama ce.
    Cat despre cafea,hai sa fim seriosi...cine nu o iubeste? E dulce,e aromata..eu sunt o fana infocata Starbucks si spre deliciul meu au scos in perioada asta cu sarbatorile retete noi. E ca si cum ai servi Craciunul intr-o ceasca de cafea.

    RăspundețiȘtergere