Buna dimineata soare...

Daca ma intrebati pe mine diminetile tarzii sunt cele mai reusite.Mirosul de cafea proaspat facuta,razele soarelui ce se ascund dupa draperii,imbratisarea stransa a iubitului meu si respiratia lui grea pe corpul meu.
Imi i-a cateva minute bune,pana ma indur sa ma ridic incet,incercand sa nu-l trezesc. Ma eliberez din stransoarea lui calda iar atunci cand incep sa cred ca am reusit fara prea mult zgomot,ochii lui mari si somnorosi se umplu cu bucurie si pe fata lui apare un zambet sincer.
-Te-ai trezit?Iarta-ma,nu am vrut sa te trezesc...
-Glumesti?La ce rost sa dorm,cand tu nu esti langa mine,si-n plus avem de facut o multime de lucruri...incepand cu micul dejun.
Se da jos din pat,iar eu raman muta de uimire ca de fiecare dat cand sunt nevoita sa-i vad bustul,linia perfecta a spatelui,forma buzelor lui pline si nasul mic si drept,corpul incepe sa i se cutremure si constat ca rade cu pofta...rade de mine si de stangacia cu care il privesc. Ma cuprinde cu bratele si ma saruta usor,bataile inimii accelreaza si simt cum pamantul imi fuge de sub picioare,insa nu cad. Bratele lui ma tin ferme la pieptul lui. Corpul lui miroase a ceva dulce si a proaspat,imi ascund capul in peipetul lui si ii simt degetele prin par.
Amintirea lui e mai vie ca niciodata,deschid ochii si constat ca sunt singura. Dormitorul pare atat de gol fara el. Incerc sa zambesc,insa obrajii mi-i simt grei,intregul corp ma doare si nu ma simt in stare sa fac ceva..

6 comentarii:

  1. @Monica Olteanu.
    am ceva cu finalurile tragice,nu?;))
    uite ce e,promit ca urmatorul post sa aiba un happy ending de zile mari. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. nu neaparat...stai linistita...dar eram asa fericita si citeam si deodata se termina....:(...asa:(
    e mai imp sa scrii ce simti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate,insa orice lucru are doua fete. una buna,una rea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Claire,asa se intampla cand iubesti,il vezi peste tot,chiar si-n supa pe care o maninci...:))

    RăspundețiȘtergere