Arginina-Nitric Oxide Overdrive (Six Star Muscle)

http://www.megaproteine.ro/img/produs/338.jpgIata un produs care pe mine m-a prins.Contine arginina sub diverse forme,iar in combinatie cu L-Citrulina are cea mai buna absorbtie.Daca faceti sport,va recomand acest produs,intrucat are efecte incredibile,inca de la prima administrare.Arginina este un aminoacid minune-stimuleaza in mod natural secretia hormonului de crestere,imbunatateste activitatea sexuala,creste masa musculara,arde grasimile,scade colesterolul,intareste sistemul imunitar,grabeste vindecarea ranilor,lucru valabil chair si dupa interventii chirurgicale.

De obiciei administrez cate trei tablete inainte de antrenament,si trei tablete inainte de culcare.Foarte important de stiut,ca Arginina se ia pe stomacul gol,altfel nu are efecte maxime.Pretul este putin piperat,dar mie imi place produsul,si il cumpar in mod regulat.
Dupa ce ai administrat tabletele,la 20 de minute incepi sa ii simti efectele.Simti ca porneste circulatia sangelui in tine.Parca minatea ti-e mai limpede,parca ai baut 3 redbull-uri.Dar efectele Argininei nu sunt comparabile cu Red Bull.Practic,intinereste organismul.
Daca va permiteti,si vreti sa va imbunatiti sanatatea,va recomand un "tratament" cu Nitric Oxide Overdrive de la Six Star Muscle de 4 ori pe an.Si va garantez ca veti simti diferenta.

Il puteti cumpara de la aproape orice magazin de suplimente nutritive,iar pretul este in jur de 100 Ron.Sau il puteti comanda de pe internet,de exemplu de pe www.megaproteine.ro .

"

Mod de prezentare

Creat special pentru a forta pompari rapide in muschi, pompari explozive care se simt de la prima portie. Muscle Professional Strength Nitric Oxide Overdrive este superior suplimentelor cu oxid nitric obisnuite. Contine arginina sub diverse forme – VasoDrive: L-arginina-xantinol nicotinat, L-arginina alfa-cetoglutarat, L-arginina metil ester dihidroclorurata si L-citrulina care au rol vasodilatator si de transport al nutrientilor prin fluxul sanguin la celule. L-arginina ajuta la dezvoltarea si mentinerea musculaturii, precum si la repararea acesteia dupa eforturi sustinute si stimuleaza producerea oxidului nitric.

Mod de administrare

Ca supliment nutritiv, luati o portie (3 capsule) cu 225 ml de apa, de doua ori pe zi. In zilele de antrenament, luati o portie cu 30-60 de minute inainte de antrenament. Nu depasiti doza de 10 tablete intr-un interval de 24 de ore. A se consuma cel putin 3 litri de apa pe zi. Cititi intregul prospect inainte de utilizare si respectati indicatiile.

Atentie! Nu este adresat persoanelor sub 18 ani. A nu se utiliza daca sunteti insarcinata sau alaptati. Consultati un medic daca ati urmat un tratament sau ati fost diagnosticat cu: probleme cardiovasculare, probleme ale sistemului nervos central, probleme genito-urinare, herpes bucal, sau daca utilizati orice medicament eliberat pe baza de prescriptie medicala. Consultati-va medicul inainte de a incepe orice dieta sau program de exercitii. Depasirea dozajului sau utilizare necorespunzatoare a acestui produs nu va va imbunatati rezultatele si nu este recomadata. A se utiliza conform prospectului. Nu refrigerati. Nu utilizati daca ambalajul este deteriorat. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu lasati la indemana copiilor.

"
megaproteine.ro

7 comentarii:

  1. Ca sa ma convingi de rezultate, trebuie sa postezi o poza cu tine la bustul gol. Altfel nu te cred :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehehehe...si daca il ravnesc toate fetele de pe blog ce se face baiatul?;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @tasha: își alege una care-i place. :)

    @ feri, mie nu-mi prea sună bine titlul, ia uite ce scrie wiki:It is also an air pollutant produced by cigarette smoke, automobile engines and power plants.
    aaaa, tu ai vrut să te iei de mine, de fumători, da? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tot n-am primit invitatia:-s

    e-mail: fara_zgomot@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Bem legal esse artigo, gostei. Importante fazer uma alimentação com ingestão correta das bases alimentares para um bom funcionamento do organismo.
    Abraços !

    RăspundețiȘtergere
  6. Thanks for your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you may be a great author.
    I will ensure that I bookmark your blog and may come back later in life.
    I want to encourage you continue your great job, have a
    nice evening!
    My web page whitening products

    RăspundețiȘtergere