Am nevoie de opinii


Pentru că este o delicioasă duminică de iarnă, plină de liniște și pace v-am postat-o pe Codița. N-am aprins lumina în hol, iar după flash s-a speriat, dar mai bine, nu vedeți praful de pe mobilă. Tot timpul uit de el acolo, nu aprind lumina prea des și pe întuneric nu se prea vede.

Vă rog, pe gagici, să mă ajutați să scriu un articol. Vreau să dau peste nas unui înfuriat degeaba, unul de se crede buricul pământului. Fără a vă dezvălui mai mult, vă rog să îmi scrieți, voi, ca femei, care este cea mai demnă, de lăudat meserie pentru un bărbat. Una singură, vă rog.
M-am gândit să încep eu calificarea și voi scrie om de știință.
Voi care credeți că sunt cele mai nobile, de apreciat meserii ale bărbaților?
Merci anticipat!













7 comentarii:

  1. Orice meserie este demna. Daca pornim de la premisa ta, am ajunge sa credem ca unele 'munci' sunt o rusine. Nu este deloc asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,nobletea vine de la noi,de la pasiunea cu care ne identificam in munca.Eu asa cred!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, cred că un măturător este la fel de important ca un medic ... așa o fi, nu pentru mine ... să parafrazez un coleg de demult: un medic poate să măture, măturătorul nu poate să fie medic ... el a spus cuiva: eu pot să fac ce faci tu, tu nu poți să faci ceea ce fac eu ... ei, amintiri de demult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau, uitam să fiu politicoasă, mulțumesc pentru ajutor ...

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca orice meserie este demna, atata timp cat e cinstita si facuta cu pasiune...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aapropos,de maturator si medic stiam un banc cu un subofiter si superiorul lui,in care subofiterul acuza nedreptate diferenta mare in rigla de salarii,el sta tot timpul in ploaie si frig cica, ori seful sta la caldurica si bine merci ia dublu cat el,la care seful ii spune,pai stii unde este diferenta?la minte,eu gandesc dublu cat tine..gandesc si pentru tine...atunci cand iau decizii.

    RăspundețiȘtergere
  7. da și prostituata e demnă când o face din pasiune pentru bani, tot pasiune este, ea este de asemenea cinstită de toți ... să nu scriu aici :) :)
    mă rog, ori nu am întrebat eu bine ori ... nu contează, pot și fără nominalizările altora ... :) oricum îl fac săracul din vorbe și el tot nu pricepe săracul ... :)

    RăspundețiȘtergere