:: OMU' SI FEMEIA

Titlu: OMU' SI FEMEIA
Autor:: http://black-angel-costel.blogspot.com/
Articol: După cum se zice ..din istorie,biologie şi alte ...studii , acum câteva milioane de ani... aşanumitu' OM ( sau poate e mai bine zis... maimuţoi) o fost singur!!pentru că se ştie.. că femeia e întotdeauna în întârziere.....(vreo câteva sute de ani). Cică acel om.. era plin de păr şi era ..cocoşat!! precum maimuţele . Stau şi mă gândesc ... din care motiv era ghebos??? văzând din greşeală umbra mea pe perete.. ma fulgerat răspunsul!! ştiu de ce!! Săracu om.. stând singur, sa plictisit şi so aşezat cu curu' pe un bolovan..făcându-şi "pedichiura"!!.Şi e clar .. că stând câteva sute de ani ..in acea poziţie ... (şi aşteptând acea ..altă naţie păroasă ca el.... de care avea nevoie) o rămas cocoşat. Până într-o bună zi ... când apare FEMEIA..la fel de păroasă ca şi el. In momentul în care a văzut-o,... bucurie mare.. că are cu cine să se puricească. Incetul cu incetul....după o anumită perioadă de puriceală,OMU' a descoperit ..sub părul FEMEII o noutate ...o "gaură" in plus.
În acel moment.. OMU' a avut 3 schimbări drastice!
1 : şi-a pierdut minţile
2 : a devenit HOMO ERECTUS
3 : a înţeles că nu doar omul poate fi erectus... ci şi o altă parte... a corpului :) !!

De atunci până în prezent.... s-au schimbat puţine lucruri..
1 OMUL tot un "animal păros" a rămas!!
2 FEMEIA ... a pierdut părul de pe corp ( cu excepţia acelei zone din jurul asanumitei "" o "gaură" in plus"")dar nu şi năravul :)
3 OMUL continuă sa îşi piardă minţile de fiecare dată când vede ultima parte acoperită cu păr, a unei FEMEI..(moment in care ..orice femeie profită ...de ocazie pentru a trece pe numele ei ..bunurile ce aparţin omului respectiv :) :) )

Acum am inţeles ..de ce OMUL îşi pierde minţile..când vede acel petic!! ..din lipsa de sânge la creier..."teoria relativităţii"... Pentru a ajunge in acea zonă a corpului in fază de zvilup momentan .... sângele coboară... cam până la nivelui gâtului.... :) :)
--
Visitor Ip: 151.54.23.123

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu