:: Mi-e frica de ziua de miine

Titlu: Mi-e frica de ziua de miine
Autor:: Odorica Ion
Articol: Cind vad pe internet mesajele grecilor, mi-e frica de viitorul nostru apropiat, de ziua de miine. Grecia la o populatie de 1o mil.de locuitori, are o datorie de 3oo de miliarde de euro.
Va dati seama ce inseamna asta? Germania s-a oferit sa le cumpere insula istorica Corfu, ca sa mai scape de datorii.
De la fanarioti incoace si mai ales in perioada interbelica, era o vorba valabila si acum:" Sa nu faci afaceri cu grecii(ca te-ai ars)".
Conducatorii Greciei au furat totul,si-au inrobit poporul. Sa vedem cum ies, din aceasta situatie. Sa ne fie exemplu si noua. La Olipiada din Grecia s-a spus ca tara s-a indatorat, pina peste poate. Dar asta ascundea o frauda emorma, o frauda criminala. Macar ei au salarii si pensii mult mai mari ca ale noastre.
In functie de cum se va iesi, din labirintul acesta al Greciei, asa vor face si ai nostrii.
Ce-si zic ei in barba, noi mai avem pina la 6oo de miliarde de euro, caci avem 2o de mil.populatie(prosti), sa furam mituind Organizatiile financiare internationale, ca si Grecii pina sa dam faliment. Daca e ajutata Grecia, vom fi ajutati si noi.
Mi-e frica de exemplul negativ, dat de Grecia caci parca vad ca vor fi ajutati, ei facind apel mereu, la trecutul lor, la prima civilizatie, la prima democratie din lume.
Noi la ce sa facem apel? Trecutul nostru, maturat de barbarii dintotdeauna si mai ales, de cei de acum din tara?
Ce sa facem sa nu ajungem in situatia Greciei? Cum sa oprim tavalugul imprumuturilor si banii furati de hotii tarii? De aceea mi-e frica nu atit pentru mine cit pentru generatiile viitoare. Da-ti dvs. raspunsul. Cum sa facem sa oprim jaful? Ne aud oare org. internationale FMI-ul, care o se mai dea bani si in continuare? Sa le strigam ca la noi nu ajunge nimic, totul se topeste in buzunarele cit, pielea de balena ucigasa si noi o ducem tot mai greu.FMI Banca Mondiala si U.E. fac aceeas tactica, ca si cu Grecia se lasa pacaliti si nu spun adevarata situatie pe care ei o stiu, ca banii dati de ei ca imprumut, sa punem tara pe picioare, sa creem locuri de munca, se fura de conducerea tarii aleasa de noi. Cum sa facem sa-i oprim? Sa semnam un protest la Strasbourg? Ne va auzi cineva? Ne va lua in seama? Are cineva mila de noi?
De aceea mi-e frica, nu atit pentru mine cit pentru copii, nepotii, urmasii nostrii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii: