:: Jocurile Olimpice de Iarna Bucuresti, 2010

Titlu: Jocurile Olimpice de Iarna Bucuresti, 2010
Autor:: http://andreighiorghe.blogspot.com/
Articol: Nu va uitati mirati in monitor, ca nu e nicio greseala. Daca sunteti bucuresteni, veti intelege! Dar sa o luam cu inceputul.
Zapezile din iarna aceasta nu au reusit sa ia pe nepregatite administratia municipiului Bucuresti. Dupa trei zile si trei nopti de gandire intensa, primarul Sorin Oprescu spuse:
-Nu reusim sa dam zapada, dar putem sa organizam la noi jocurile olimpice de iarna! –Uraa! Uraa! strigara consilieri muncipali din gradene indiferent de coloratura politica, unii mai tare, altii mai incet, in functie de interersele personale pe care le au legat de primarie.
Imediat au inceput inscrierile: Cetatenii municipiului posesori de auto s-au inscris in numar mare la Catarari Pe Gheta, pietonii la Slalom urias prin mormane de zapada si masini, iar apoi au inceput competitia. Sa vezi distractie, injuraturi, motoare turate, accidente usoare si atata zarva incat imediat a inceput proba a doua de Biatlon, un fel de combinatie de schi fond si tir incrucisat intre primarie si presa.
Primarul s-a enervat ata de tare incat a inscris toti angajatii Primariei la proba de Sarituri Cu Schiurile .
Fara sa-si dea seama consilerii municipali si o parte din clasa poilitica s-au gasit inscrisi in cursa de Coborare Libera.
Ca sa nu plece fara vreo medalie acasa, cei mai cu tupeu dintre ei au deschis discutiile cu primaria pentru o Combinata Nordica, cat de mica. Restul s-au ingramadit la un joc de mare precizie: Curling ! A nu se citi ca in engleza! Odata cu inceperea probelor de Cur ling, Primarul s-a mai relaxat si a trimis firmele de deszapezire sa faca Patinaj Viteza prin oras. El le cerea Patinaj Viteza, ei executau Patinaj Artistic.
In timpul asta, cetatenii neinscrisi in proba de Catarari pe Gheata sau Slalom, au ramas inscrisi si continua sa spere la un Bob... in plus pe masa. Iar care nu mai pot nici sa mai spere, performeaza la Skeleton .
Daca mai stiti vreo tipologie umana sau vreo proba uitata, o puteti adauga la comentarii! Partieeee !
--
Visitor Ip: 92.55.138.148

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu