Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia

http://www.livestream.com/cuvantuldeazi


„Ma gîndesc adînc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi. Ma desfat în orînduirile Tale, si nu uit Cuvîntul Tau.” Psalm 119: 15-16

Lucrurile pot fi foarte simple. Pentru a putea sustine ca am învins în lupta împotriva pacatelor si ispitelor nu trebuie sa facem altceva decît sa alegem Cuvîntul lui Dumnezeu si sa persistam în citirea lui.

Asadar, nu exista în fapt, nicio scuza reala care sa sustina ideea ca nu trebuie sa citesti Biblia. Ceea ce vreau sa spun este faptul ca Biblia o poti gasi pe internet, în orice versiune si în orice traducere, poti sa o descarci pe iPOD-ul tau sau pe CD. Poti chiar sa o procuri si în format audio sa o asculti în drum spre serviciu. Sînt atîtea oportunitati astazi de a intra în contact cu Biblia.

Dar nu trebuie sa ne oprim numai la a citi sau a asculta Cuvîntul lui Dumnezeu. Ci trebuie sa îl si aplicam în vietile noastre. Iar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru viata ta de crestin este sa memorezi versete din Scriptura. Pentru ca atunci cînd le stii pe de rost, ele devin parte din tine, devin un stil de viata si o arma împotriva lui Satan. Vei fi uimit sa vezi cum lucreaza Dumnezeu în viata ta prin aceste versete.

Trebuie însă sa si asculti de Cuvîntul lui Dumnezeu si sa faci ceea ce scrie în Scriptura; trebuie sa fii un adevarat ascultator si împlinitor al sfaturilor şi învataturilor pe care le gasesti în Biblie. A fi un bun urmas al Domnului Isus Hristos, înseamna a fi ascultator în toate lucrurile, nu doar în unele domenii ale vietii tale.

Daca în aceasta zi îti dai seama ca te lupti cu pacatul si cu ispita, întoarce-te înspre Domnul Isus si Cuvîntul Sau, mediteaza asupra lui, roaga-te asupra versetelor pe care le citesti si lupta ca sa le împlinesti în viata ta zi de zi.

PENTRU A AVEA BIRUINTA DEPLINA ÎMPOTRIVA PACATULUI SI A TENTATIILOR LUI, TREBUIE SA CITESTI CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU SI SA -L ÎMPLINESTI ÎN FIECARE ZI !
...de pe misiune.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu