:: Centura de siguranta !

Titlu: Centura de siguranta !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Situatia Greciei, m-a adus cu picioarele pe pamint.Tupeul nemtilor de a cere insula Corfu,m-a facut sa intrevad viitorul. Ce vom face noi, daca lasam in continuare, cuplul desucheat sa fure tot,. tot, tot?Noi vom fi somati sa dam, pe halci Transilvania, Banatul, sau Dobrogea(cum am mai dat-o). Se intorc in mormint inasintasii nostrii. Stiti cum spuneau la Oituz:"Pe aici nu se trece!"
Ce tineri vitej? Rahat cu perje. cum spune moldoveanul. Dam tot nu numai datorii pe termen lung, dam halci din trupul tarii.
Asa ne-au mincat toti.
Un exemplu numai, Ion Tiriac a venit in tara cu, avere 12 mil.marci si acum are 2,5 miliarde euro.Vedeti ca in tara se poate face bani?Ce de bani.De curind a spus ca a platit mai putin de 2oo de euro chirie pentru o vila in Primaverii cu 18 camere. Vedeti ce cumsecade sintem noi. Vedeti ca se poate.Ne-a fost mila ca nu avea unde sta si i-am oferit ce am avut mai bun, aproape gratis.Ce tara mai face asa ceva?
Conducerea tarii, cele 2o de miliarde imprumut de la FMI, au spus ca nu ne trebuiesc, dar ii ia ca centura de siguranta. Fuuuu s-au topit in neant.
Adevarul este ca, banii sau pierdut la alba-nragra. Ei au cistigat, noi poporul, care i-am ales, i-am pierdut.
Inchei spunind Doamne ia-ma mai repede sa nu mai vad ce urmeaza, caci dupa cererea Germaniei facuta Greciei, sa dea din trupul tarii, in privinta noastra ma astept la orice este mai rau. Poate este un complot international si noi nu stim, ca fara razboi sa se schimbe configutatia tarilor lumii. De aceea sint lasati la conducerea, mai ales a tarii noastre bogate, aceste napirci care ne mint si noi aprobam totul prin vot.Asa inchei:" Ia-ma Doamne".
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu