:: Ana, Luca si cu Dej, baga spaima in burgheji

Titlu: Ana, Luca si cu Dej, baga spaima in burgheji
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foto:Ana Pauker
Stiti sloganul comunistilor. Urmat de :"Sa curga singe ! Sa li se taie capul!"
Dupa mai bine de jumatate de an de propaganda in favoarea unei reforme agrare radicale, comunistii au legiferat in martie 1945 improprietarirea taranilor saraci. Prezentata ca un mare ""act democratic"" al comunistilor, aceasta marca primul pas insemnat al PCR in consolidarea reala a pozitiei in randul electoratului romanesc. O lege inselatoare.
Dupa impropietarirea la Reforma agrara din martie 1945, la scurt timp a inceput colectivizarea agriculturii si taranii care fusesera impropietariti au trecut dea-valma in rindul burghejilor, proprietari de case, fabrici. A inceput teroarea si asupra lor a taranilor care, va inchipuiti ca nu voiau sa dea terenurile agricole inapoi. Nu au inteles ca totul era o cacialma, pusa la cale cu ajutorul experimentatilor KGB-isti(repetau la noi ce facusera la ei).Atragerea taranilor cu ceva, ce le va fi luat.Cine opunea rezistenta era considerat "bandit" si trimis la inchisoarea de trista amintire pentru reeducare Pitesti. Inchisoarea Pitesti pentru reeducare a fost, tot un experiment rusesc, care nu a putut fii pus in aplicare, la ei.La noi s-a dovedit ca se poate, cu ajutorul tradatiorilor romani.
Acolo se reeducau romanii, fiind pusi sa scuipe pe icoane, sa injure pe Dumnezeu, Isus si alti sfinti importanti si sa se spuna ca nu exista, ci au fost inventati de exploatatori.Asa a facut si P., tatal fostului min.alculturii(cel cu pleasca), care a recunoscut ca, de frica a facut tot, ce au cerut comunistii.
Vedeti, ce cinici sint cozile de topor romani, au facut aici un experiment, reusit Pitesti, ceva ce rusii care au inventat acest experiment, nu au reusit in tara lor, tara comunismului victorios, mai vechi cu 3o de ani la ei, decit la noi. Infiintat dupa conceptia lui Lenin si imbunatatit pina la criminalitate de banditul la drumul mare fost preot ortodox Stalin.Pe patul de moarte Lenin, a cerut sa nu i se dea putere suprema lui Stalin, stia el ce stia.
Am citi acum 3o de ani si am mai scris ca, Lenin este cel mai citit scriitor, din toata lumea, din toate timpurile. Apoi Jules Vernes , al treilea fiind Shakespeare.
La U.M., unde lucram, cartile scrise de Lenin erau in vinilin rosu, pline de praf de un deget, incit, pareau decolorate.Nu le citera nimeni, nici eu cit eram de curioasa de fel. Acum imi pare rau. Decit sa bat cimpii, cu cine stie ce prostii mai bine, imi imbogateam cunostintele cu gindirea lui revolutionara, intre o cearta cu soacra, resemnarea nevestei revolutionara celebra Krupskaia si o partida de amor cu amanta cu 5 copii Inessa Armand.
Ce am mai pierdut, dar daca imi da D-zeu sanatate poate recuperez, gindirea doar nu partidele de amor, ale lui Lenin cu amanta ! Sic soacrei cele rele de gura. Uite unde l-a dus pe bietul om( sa faca contra). Saracul !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu