:: Ziua militian, seara vanzator de "vise"

Titlu: Ziua militian, seara vanzator de "vise"
Autor:: droguri101
Articol: Este vorba de un politist comunitar care a profitat de inchiderea weed shopurilor si a decis sa mute afacerea la portile liceelor din Tg Mures. La nici doua zile dupa implementarea legii, i-a fost demascata operatiunea de catre un detectiv particular caruia i-au trebuit 10 zile sa descopere ca era principalul furnizor de droguri ilegale la 3 licee din oras.

Politistul nu a fost inca suspendat din functie desi ar fi recunoscut fapta.

O lege care pune piedici, dar nu inlatura fenomenul.

Cel care a pus pe picioare prima afacere cu etnobotanice din tara este din Galati si spune ca are deja pregatite alte produse, care contin substante ce nu se afla pe lista.

Exact cum am prezis, aceasta ordonanta a crescut consumul, traficul si implicit rata criminalitatii. Vor aparea tot mai multe substante pe gustul liceenilor si intr-un final va trebui sa se cada la un comun acord, o decriminalizare fiindca odata ce ai prins gustul afacerii nu te poti oprii. Just think about it, daca prima zi dupa ilegalizare au fost rezervate toate paturile spitalelor de catre narcomani si la nici o zi dupa a fost deja prins primul traficant, care paradoxal era politist, ce va fi de capul nostru dupa 1-2 luni. Eu zic sa nu ne mai legam de cap ca va fi vai de pula noastra.

"Sa traiti bine!"
--
Visitor Ip: 89.136.22.168

3 comentarii:

  1. politicul coordoneaza din umbra asa ceva.....

    RăspundețiȘtergere
  2. ADMIN - TE ROG SA STERGI toate linkurile din posturile care nu sunt originale si sunt copy paste de pe site-urile celor care sunt vizitatori. Acest personaj a postat 2 posturi amandoua copy paste de pe blogul lui, aici si a primit de fiecare data link !!! Am spus clar in ce conditii se da link inapoi !!! Doar daca articolul e original, si nu e copiat de niciunde - nu suntem asociatie de binefacere :))

    RăspundețiȘtergere