:: "Vise" spulberate

Titlu: "Vise" spulberate
Autor:: droguri101
Articol: De astazi a intrat in vigoare Ordonanta de Urgenta care interzice consumul, vanzarea si prepararea "plantelor etnobotanice",mai exact, pe lista neagra figureaza 27 de substante si 9 plante interzise. Aceasta ordonanta are ca efectiva reducerea numarului de consumatori, desi s-a inregistrat un singur deces, au fost catalogate ca substante foarte periculoase, foarte adictive si cu un potential enorm de abuz, sounds like a shitload of bullshit.

Este doar o chestiune de timp pana se vor sintetiza inca doua-trei substante si vor reveni pe piata aceste magazine de vise, la urma urmei chimia este infinita in posibilitatile de combinare, mai adaugi un atom de hidrogen de exemplu si se schimba structura iar natura e foarte vasta si o poti combina cum vrei tu. Nu vreau sa insinuez ca weed-shopurile, implicit produsele care le vindeau erau neaparat healthy doar pentru ca erau etnobotanice, vreau doar sa subliniez faptul ca a facut o prostie ilegalizand toate produsele (ex Salvia Divinorum).

In timp ce in alte tari se decriminalizeaza drogurile (Cehia), noi ne indreptam spre polul opus si ne adancim tot mai mult in c***t.
--
Visitor Ip: 89.136.22.168

Un comentariu:

  1. Cert este că noi românii, luăm tot ce-i rău din toate părţile şi la propriu şi la figurat, şi practic şi teoretic.
    Atât am învăţat în 20 de ani de democraţie...

    RăspundețiȘtergere