:: Romanul bun la TOATE

Titlu: Romanul bun la TOATE
Autor:: Ionut Marin
Articol: ionut-marin-imobiliare

Ma rog, despre roman nu se poate scrie o carte.....se poate reface biblioteca din ALEXANDRIA.

Romanul bun la toate !!! - Problema este ca ..chiar asa e, nu ar trebui sa fie o problema in afirmatzia asta dar....la noi este pt ca suntem romani :

* romanul este multilateral dezvoltat

* romanul le stie pe toate - este si poet si povestitor, este si artist si critic de arta, mare politician dar si analist, este specialist doctor sau profesor, comentator / jucator / antrenor.... si asta inca de la gradinitza.

* romanul poate face multe in acelasi timp (nu e o conditizie sa-i si reuseasca - este ultima grija pe care o are !!!)

* romanul este cel mai sarac dar schimba suta de Esi$ cand nu mai are tigari

* singura grija a romanului, chiar mai acuta decat cea dictata de stomac (sa manance) este cea de a comenta in fel si chip si de a-si da cu parerea despre ....aer, cosmos, univers etc pt, cele lumesti enumerate la inceput sunt fumate de mult.

Este valabil si in IMOBILIARE. Tot Investitorul lu' Papuc crede ca stie imobiliare.... TATI ?! hai sa-ti zic ceva :
Daca ai bani sa cumperi o masina asta nu te face automat un bun mecanic sau un vanzator de masini...TU CARE ESTI TU INVESTITORULE!!!
Am intalnit foarte..dar foarte, bahhh dar chiar ffff putini oameni capabili sa spuna NU .....NU STIU.....NU MA BAG !!! Doamne fereste sa se intample asa ceva, cred ca li se impleticeste si incarliga limba in gura la aceste cuvinte. Romanul e in stare sa promita orice, sa te asigure de orice. EL ESTE MULTICAPABILUL , este veriga lipsa a lui DARWIN si ECUATZIA suprema a lui Einstein.
Nu are importantza ca aceasta multicapabilitate a sa, impotentza verbala si mentala de a spune NU, este cea care l-a bagat in cele mai mari shit-uri (chestia aia care o vand turcii cu inversunare de roman), care l-a saracit peste masura etc...etc...etc. Tine de o vointza de Hercule, de Atlant sa poti spune NU, sau sa te pui in postura de a NU STII ceva, de a nu fii o tragedie stiind ca cel din fatza ta stie ca tu....dohhh NU STII o anumita chestie...
--
Visitor Ip: 83.166.209.20

5 comentarii:

  1. Uite o tema concreta.
    Doresc sa cesionez un antecontract pentru o casa de caramida, acum la "rosu" care va fi gata la vara. Corbeanca, P + 1 + P, 215 mp construiti, 3 dormitoare, 3 bai, living, dining, garaj incorporat pentru o masina, terase, curte, loc in fata pentru inca o masina. Pret total 170.000 de euro. Adresa mea de e-mail o vei gasi pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dane!
    nu-mi dai mie casa aceea? Îţi fac un portre cadou!:)), :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrei sa vii in Regat? O sa-ti pierzi umorul in scurt timp daca te stabilesti aici. :)))
    Apoi, Mariana draga, casa nu am cumparat-o, ci am dat numai un avans. S-ar putea sa iesi in pierdere....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha!
    Eu mă apuc de pictat, tu plăteşte ratele până gat eu portretul...:)),:))

    RăspundețiȘtergere