:: O situatie imposibila ?

Titlu: O situatie imposibila ?
Autor:: dorin
Articol: O situatie imposibila ?
„Isus S-a uitat tinta la ei, si le-a zis: "Lucrul acesta este cu neputinta la oameni, dar nu la Dumnezeu; pentru ca toate lucrurile sînt cu putinta la Dumnezeu."" Marcu 10: 27

Te confrunti cumva cu o situatie imposibila chiar în aceste momente?
Se poate ca relatia cu sotul, sau sotia ta, sau cu unul dintre copii sa se fi deteriorat în asa masura încît sa nu mai existe nici o speranta de împacare. Sau poate ca simti ca situatia ta financiara nu se mai poate îndrepta, sau poate ca te întrebi daca îti vei mai recupera vreodata sanatatea….

Oricare ar fi problema ta, permite-mi sa te asigur de un lucru: Dumnezeu se foloseste de astfel de situatii imposibile, pentru a-si arata slava, puterea si gloria .

Daca astazi te afli într-o situatie de viata si de moarte si nu ai la cine sa apelezi, iar totul pare a fi fara speranta, sa stii ca esti candidatul perfect pentru ca Dumnezeu sa lucreze cu puterea Sa si în viata ta. Sa nu spui niciodata: „Viata mea, casa mea, familia mea, viitorul meu par imposibile," pentru ca Domnul Isus îti spune prin versetul biblic din acesta zi: „toate lucrurile sînt cu putinta la Dumnezeu!"

Îti amintesti de barbatul vindecat de Domnul Isus la Betezda? El a fost paralizat de mai bine de 38 de ani. Absolut nimeni si nimic nu au putut sa-l ajute pe bietul om. Va puteti imagina ce disperare si ce lupta a avut acel om timp de 38 de ani?

Atunci cînd nimeni nu se mai astepta, prin puterea Sa nemarginita, Domnul Isus a decis sa faca o lucrare mareata în viata acestui om, redîndu-i sanatatea, speranta si bucuria. El poate sa faca lucrul acesta si pentru tine.

În mijlocul situatiilor fara rezolvare, nimic altceva nu l-ar bucura mai mult pe cel rau decît o atitudine de genul: „Gata. Asta e. Renunt la tot." De aceea tine minte ce se spune în Galateni 6: 9 „Sa nu obosim în facerea binelui; caci la vremea potrivita, vom secera, daca nu vom cadea de oboseala."

Indiferent de situatia prin care treci, te îndemn sa nu descurajezi. Nu renunta! Asteapta lucrarea Domnului si tine minte ca orice lucru, chiar si cel pentru care nu mai îndraznesti sa speri este posibil la Dumnezeu.

DACA TE AFLI ÎNTR-O SITUATIE DISPERATA, ATUNCI ESTI CANDIDATUL PERFECT PENTRU CA DUMNEZEU SA LUCREZE PRIN PUTEREA SA SI ÎN VIATA TA! de pe : misiune.ro
--
Visitor Ip: 85.122.42.145

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu