:: Magazin de vise

Titlu: Magazin de vise
Autor:: http://andreeahh.blogspot.com
Articol: Plantele etnobotanice,un substituent al drogurilor ilegale.
Etnobotanica este o ramură a etnobiologiei, care studiază relaţiile reciproce dintre om şi mediul vegetal.

De ce ar trebui să consumi?

Pentru că te simti inferior,nu mai ştii ce să faci să fii tare,să te integrezi în colectiv.Sau ai prea mulţi bani,şi băutura din club pe care spargi milioane pe noapte nu-ţi mai ajunge.Poate pentru că ai tăi părinţi nu te bagă în seamă,şi tot ce vezi când ajungi acasă sunt cei 4 pereţi gri de care te-ai săturat,dar eşti prea laş să-ţi iei lumea-n cap.Pentru că nu ai prieteni care să-ţi explice cum stă treaba de fapt.Adunătura aia de rataţi cu care o arzi noaptea NU sunt prietenii tăi.Testează-i încetând să mai tragi pe nas.Îţi vor respecta decizia?NU,pentru că nu le-ar conveni să fii mai puternic ca ei!
Pentru că e posibil să fii prea slab să ai propriile tale preferinţe. (de exemplu,eu aş alege marijuana) . Şi fac pariu că nici măcar marijuana nu ştii ce-nseamnă cu adevărat.Pentru că e posibil să vrei să te sinucizi.Să-ţi fie scârbă de propriul tău corp,lehamite de cum arăţi,şi în loc să te repari,te strici mai rău.

De ce NU ar trebui să consumi?

Pentru că organismul tău o ia razna,şi pentru că nu te-ai complicat destul la minte,încât să faci diferenţa între un gunoi chimic şi sănătatea maximă.Asta probabil pentru că te îndopi încă de cola,salam colorat,bomboane confetti ,şaorme şi bagi în tine pastile de când erai în faşă.Aspirina,paracetamolu',algocalminu',şi Tussinu' Forte sunt doar câteva din mizeriile pe care tu le-ai considerat remedii.
Nu ar trebui să consumi prafuri Magic şi Special Gold pentru că nu ai bani în primul rând.Şi pentru că sunt mai scumpe decât te-ar costa ca să le eviţi.Pentru că îţi provoacă o mizerie interioară,mai ceva ca starea de după beţie,când te ascundeai de părinţi sub pat când veneai rupt de beat din club. Şi pentru că tu ar trebui să vrei să fii sănătos.Potent.Apt din punct de vedere fizic şi psihic. Şi ai să regreţi.Ţi-o spun eu! Poţi să fii high şi fără spice smoke high.Poţi să te distrezi şi fără euforice.Corpul tău are toate aceste calităţi în stare naturală,trebuie doar să le exploatezi.Şi e gratis!! Încetează să mai fii un fals!

Te-ai întrebat vreodată dacă cei care ţi le vând,consumă şi ei? Îţi zic eu!NU!Îşi cunosc prea bine marfa,şi tu nu faci decât să-i îmbogăţeşti . Aah,asta nu înseamnă să-ţi deschizi tu propriul magazin de vise.Visele sunt doar în capul tău!

Ahh!!
--
Visitor Ip: 213.233.92.61

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu