A inceput ...

Din fericire, vremea s-a ameliorat si returul campionatului a inceput la timp. Ma gandesc ce se va intampla returul asta inafara de scandaluri si blaturi. Scandaluri care deja au inceput intre Borcea si Mititelu' (Dinamo - Universitatea Craiova). Desi scandal e prea putin spus ... Razboiul dintre Dinamo şi Craiova atingea cote maxime, cu cateva zile inaintea meciului direct care se va disputa duminica, 21 februarie, la ora 19.30. Mititelu il acuza pe Borcea ca a distrus Craiova, seful din Stefan cel Mare il avertizeaza ca Stiinta e in pericol de retrogradare. Dialogul dintre cei doi şefi de la Dinamo şi Craiova este de-a dreptul incredibil.

Borcea: "Daca nu faceam eu bine Craiovei, nu ajungeai niciodata patron al Craiovei"

Mititelu: "Acum eu sunt doar un mare fan al Craiovei şi suporter, nu sunt patron"

"Cristi, vezi ca te vede Dumnezeu! Mi-ar fi rusine sa ma laud ca am distrus Craiova. Ce conditii bune are Dinamo? Esti la cea mai urata echipa din Romania, cu cel mai urat stadion din Romania. Lasa ca vezi tu duminica seara ce faci cu Craiova. O sa mor cu ei de gat. Cu Borcea şi Netoiu. Borcea e junior in fata mea, joci la pitici în fata mea! Borcea ne-a distrus clubul si acum ne rade in nas!", a declarat Mititelu la gsptv.

Borcea: "Retrogradeaza Craiova daca dai drumul celor mai buni jucători. Normal ca dam noi ora exacta, daca dai drumul lui Stoica, lui Bornescu, lui Wobey. Te-am batut de cate ori am vrut! O sa retrogradezi echipa. Iar ma cearta mama!", a spus dinamovistul.

Mititelu: "In 2002 a fost prima distrugere a Craiovei pe care a făcut-o Borcea. In 2005 e a doua distrugere pe care a facut-o Borcea. In anii astia a distrus de mai multe ori Craiova, dar tot rezistam. Cand voi ati făcut Craiova pasalac, ce mai vreti, mai vorbiti....Nu se poate sa faci asemenea afirmatii de grandomanie"

Borcea: "Am dat 2 milioane pe Moti şi Plesan"

Mititelu: "Ati avut tradatori la Craiova... Dar tu cand zici ca joci în Liga Campionilor de cativa ani si nu ai ajuns acolo...ce ai făcut? Te faci de ras cu declaratiile astea."

Borcea: "Zici ca nu puteam sa iau niciun jucator de la Craiova? 100-200 de mii stii cum îl dadeai... Nu ma intereseaza niciun jucator de la Craiova. Cand o sa ma intereseze, o sa-l iau", a încheiat Borcea.

Pacat ca s-a inceput cu balciul asta. Totusi eu sper ca nu vom avea parte numai de asa ceva, ca vom vedea meciuri arbitrate corect, si un spectacol frumos. Sper sa avem echipe cat mai bune, care sa demonstreze ca stiu si pot juca fotbal ...

Ieri, 19 februarie a avut loc primul meci din etapa, Otelul Galati - International Curtea de Arges, incheiat cu victoria gazdelor. Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 86, de Razvan Ochirosii, care a trimis mingea în poarta cu un sut de la 5 metri.

Otelul a ramas in inferioritate numerica, in minutul 89, cand a fost eliminat Sârghi, dupa ce a primit al doilea cartonas galben.

"Sunt fericit că am debutat la Otelul cu un gol care a adus victoria echipei. Chiar mi-am propus inainte de meci ca atunci cand voi fi introdus pe teren sa dau tot ce este mai bun din mine si sa ajut echipa sa castige. Dedic acest gol familiei. Sper sa continui la fel", a declarat după meci Ochirosii.

Un scurt rezumat si golul victoriei:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu