www.scacuncristina.blogspot.com

Acum doi ani si ceva, in zi de sarbatoare (era de Sf. Mihail si Gavriil) incepea viata mea de autor de blog. Dupa ce o vreme citisem si comentasem pe blogul unui amic, venise randul meu sa scriu pe blogul meu prorpiu si personal. Caci... de ce nu? decat sa scriu doar pentru altii prin straini, venise vremea sa scriu si despre mine, pentru ceilalti, "la mine acasa".
Am inceput cu un blog intitulat, pur si simplu "Cristina", dupa numele meu. Am scris, mai mult sau mai putin, despre ce imi trecea prin minte, mai stangaci la inceput, apoi (asa cum prefer sa cred) din ce in ce mai bine. Noua luni dupa aceea, imi postam dintre articolele mai reusite (dupa mintea mea) pe un blog colectiv, care avea sa dispara de pe firmamentul blogosferei dupa o vreme de lancezeala.
Am prins curaj si am deschis apoi un alt blog, mai "de nisa", mai specializat, continand doar texte de literatura. Blogul inca supravietuieste, desi cu greu imi mai gasesc timp sa postez pe el.
Acum, se pare, mi-am reinceput activitatea ca membru al unui blog colectiv. Sper sa rezist cat de mult pe aici, sa postez cat mai des si mai mult, pentru a reusi sa comunic cat se poate de eficient cu ceilalti. Voi reusi oare?
Cat priveste primul meu blog... inca rezista si sper sa reziste cat se poate de mult. Asa cum sper sa reziste si acesta.

9 comentarii:

  1. Succes Cristina!
    Scrie, scrie, ca noi te sustinem! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa intrati cat mai multi si pe la mine. Si asta in mod constant. Sper sa nu dezamagesc.
    Mi-as dori sa am cat mai multi cititori constanti. Si asta pentru ca imi doresc sa pun pe blog multe teme de discutie la care vreau sa participati cu totii, pentru ca vreau sa va sugerez si alte pagini pe care sa intrati si sa cititi (si nu numai)...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) daca scrii pe 100 ro in mod regulat cu siguranta vei avea cititori in mod constant,vezi la statistici,blogul a avut ieri peste 800 de vizitatori,deci cand scrii iti expui articolele in fata a intre 500 si 800 de vizitatori in fiecare zi.Asta e si scopul acestui blog,sa dea o oportunitate in plus,si sa ofere o audienta in continua crestere articolelor publicate.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina,eu citesc aproape tot ce apare pe 100Ro,daca vei continua sa scrii,gasesti in mine un cititor fidel...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ai venit cristina, si eu te voi citi:)....

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi incerca sa postez in mod regulat pe aici

    RăspundețiȘtergere
  7. Si sper sa ajungeti si pe blogul meu... individual si personal...

    RăspundețiȘtergere
  8. Hehe...eu am ajuns...si mi-a placut ce-am gasit!:_)

    RăspundețiȘtergere