VoxNews

este o prezență nouă binevenită până acum pe TV-ul meu.
În emisiunea de acum se pune întrebarea dacă mesajele electorale de pe net mi-au schimbat preferința de vot.
Nu, nu mi-au schimbat-o, dintre două rele o aleg pe a mai mică.
Un Omar Haisam alături de Iliescu nu mă va impresiona, pentru că nu mă aștept ca cel din urmă să fie Dumnezeu, care să știe ce face fiecare ce se află în imediata lui apropiere, iar afirmația că același din urmă se întoarce la Cotroceni este o prostie. Ar fi ca și când aș fi de acord cu afirmația cuiva cum că dacă s-au întors liberalii și țărăniștii, pe scena politică din România, oamenilor li se vor pune botnițe când se vor angaja să culeagă o vie din Uniunea Europeană a secolului XXI.
Tot ce a reușit această pleiadă de răutăți a fost să mă facă să mă întreb de ce se mai cheltuie bani cu asemenea tertipuri, când sondajele arată ce arată. De ce sunt unii atât de poor losers?
Am și eu un fix: mă întreb câte șosele către atracții turistice, care ar aduce bani românilor, ar fi asfaltat milioanele de Euro date pe vorbărie și spoială degeaba.
Și alte argumente, spre a dejuca inepția că Iliescu s-ar întoarce la Cotroceni, ar fi că, după cum bine îmi aduc aminte, domnul Iliescu nu îl prea agrează pe domnul Geonă, alături de ultimul argument: se vede cum candidatul doi are personalitate, ceea ce îl va face să fie răspunzător de faptele lui în fața alegătorilor, ca atare își va urma propria cale.

P.S. Domnul Boureanu acesta a urmărit o înregistrare a vreunei emisiune la care ia parte? Se place? Mie mi se pare cam high! De unde își ia fericirea asta în apărarea evenimentului de la Ploiești? Eu, în locul dumnealui, nu aș ști cum să tac și să mă fac nevăzut mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu