Vine moşul la voi?


Bun găsit dragilor! Mai este o zi şi cum se zice din străbuni, în dimineaţa zilei Sfântului Nicolae, cei cuminţi în timpul anului vor găsi cadouri lângă păpucei! Acuma mă întreb ce semnificaţie mai are la noi copiii cei mari? Recunosc că sunt înnebunit după cadouri şi îmi place să primesc absolut orice. Referitor la această sărbătoare aş vrea să-i fac un cadou de Moş Nicolae soţiei mele, dar vă întreb şi poate mă ajutaţi cu un răspuns până deseară la ora 19:00 când plec la shoping..ce aş putea oferi în acest spirit soţiei mele? Şi cred că este valabilă întrebarea pentru fiecare partener al dumneavoastră. Vă urez o zi plăcută în continuare şi s-aveţi parte de sănătate!

6 comentarii:

  1. Un ruj. E cea mai bună investiţie. Îl primeşti înapoi în timp. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ioi, pe noi ne-ntrebi care nu o cunoaștem cum reacționează la acest spirit? cumpără-i cartea ilustrată de unde ai luat fotografia din postul tău. noi cum să știm ce să îi iei de la shopPing?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bogdan, dar de ce nu merge adresa ta de mail din contact? îmi dă failure delivery?

    RăspundețiȘtergere
  4. O pereche de cizme noi (stii bine ca femeile nu au niciodata cu ce sa se-ncalte sau sa se-mbrace, chiar daca dulapul a devenit neincapator) in care sa-i pui un bucheetel de flori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc frumos pentru sfaturi. Am luat până la urmă un ruj de calitate şi o ciocolată, împachetate cu multă dragoste!

    RăspundețiȘtergere