Viata?


Astazi eram prin oras,ma uitam dupa haine si citesc pe un gard ca:"viata e de cacat si toti suntem plini de viata",si m-am intrabat,ma ce e viata?




Unii ar spune ca viata suntem noi sau life's a bitch...

Pentru mine viata este ca un film,si poti alege orice rol,chiar daca vrei sa devii bogat,presedinte,vanzator,manager,gunoier,totul tine de tine si din ce vrei de la viata.Dar la fel ca intr-un film,daca nu iti joci bine rolul,se gaseste intotdeauna un inlocuitor.
Dar cel mai necinstit lucru in viata este modul in care se termina,adica lupti o viata pentru ce?...ca la sfarsit sa mori ca orice alt om?Asta ce-i,un bonus?
Eu zic ca ar trebui mai intai sa mori,apoi sa mergi sa stai intr-un azil de batrani,sa fii dat afara ca esti prea sanatos,te duci si iti iei pensia,apoi incepi lucrul,primesti un salariu mare din prima zi de lucru,muncesti 40 de ani pana cand devii destul de tanar sa te bucuri de pensionare,te duci la "bairame",bei,fumezi si esti gata de liceu,mergi apoi in scoala primara,devii un copil,te joci si nu duci grija nimanui,devii bebelus si dupa aceea mai treci odata prin viata ca sa te bucuri de ea pentru ca in viata asta nu ai facut-o,fiecare moment trebuie trait pentru ca  "viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.(John Lennon)".

3 comentarii:

  1. și eu am gândit odată această inversare a vieții, am aprecia-o mai mult, nu?
    îmi pare că s-a făcut și un film pe tema aceasta, să nu mai vorbim de celebrul Portret al lui Dorian Gray care atinge o idee aproximativ la fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))
    "viata e de cacat si toti suntem plini de viata"
    Parca-ar fi un motto de pe un blog cu tenta ezoterica.
    Cool

    RăspundețiȘtergere
  3. E ca o injuratura de mama. Te bag in... si-atunci se deruleaza filmul vietii inapoi asa cum l-ai descris tu.

    RăspundețiȘtergere