Una persona non grata.



Mă plimbam pe 100ro și am văzut că era o categorie cu titlul "cine suntem", și mi s-a părut interesant să mă prezint și eu.

Sunt un tânăr de 19 ani din Ploiești, boboc la electronică în București (a se vedea postul "Imnul Politehnicii") și mă aflu de ceva timp în căutarea unui scop de existență. Sună abstract, dar este un necesar. Am avut întotdeauna o înclinație către artele care provoacă o satisfacție ceva mai palpabilă decât simpla admirație de sine, astfel am ales, în anii mei de teatru (nimic spectaculos) să joc comedie, nu dramă. Am știut întotdeauna să fac omul să râdă, și am fost "acuzat" că sunt o sursă de umor negru, lucru adevărat, pentru că atac lucrurile care nu-mi convin cu sarcasm cât cuprinde. Din același motiv am ales ca artă de practicat, muzica (pentru cei interesați, citiți postul Metal Heart). Copilăria a fost pentru mine o perioadă liniștită din toate punctele de vedere, atât că am avut ceva probleme cu fetele. Am fost eu mai urâțel și aia e. Dar în rest pot să spun că am intrat în adolescență cu un bagaj voluminos de cunoștințe și abilitate psihică. În cei patru ani de liceu am ajuns de la un tocilar care nu știa altceva decât "Manual de Limba și Literatura Română pentru clasa a VIII-a", la un tânăr care trăiește la maximum fiecare clipă, și este în stare să-și poarte de grijă atât sieși, cât și altor persoane dragi din jur. Apreciez intențiile bune, apreciez sinceritatea, sunt posesiv, sunt grijuliu, sunt prăpăstios, paranoic, urăsc ipocrizia, caracterul de țăran și cocalar, sunt direct si nu am scrupule, și vreau să promovez intelectualitatea cu focalizare pe științele exacte peste tot în lume. Cu stimă, Limbricul Ezoteric (pentru că în fond, nu sunt deschis pentru toți.)


19 comentarii:

  1. Hei, eu te rog să îți schimbi numele de scenă măcar pentru postul de aici. Eu nu pot să mă adresez cuiva cu „dragă Limbricule”. Hai, pe bune acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e un nume de scena, iar daca vreau sa transmit ceva, o fac cum pot, cine nu poate sa citeasca nu e obligat. Nu o lua in nume de rau, multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta prezentare, te admir pentru felul tau de a fi la 19 ani. Te invidiez chiar! Eu la varsta aia visam cai verzi pe pereti si peretii... sa-i iei de unde nu-s. Unde mai pui ca era plin de porci zburatori prin preajma (a mea, desigur)si aveam si balbiduci pe creier!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Grosso, app de barbiduci, te invit la o ceasca de umor negru: http://barbiduci.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Limbricule dacă eşti paranoic nu prea am ce vb cu tine, iar dacă ai caracter de cocălar înseamnă că mai ai mult până te maturizezi! Păcat de prezentare, fiindcă astea două caracteristici au stricat-o din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimate Bogdan Vasiliu, citez: "urăsc ipocrizia, caracterul de țăran și cocalar, sunt direct si nu am scrupule" De unde rezulta gramatical ca urasc respectivul tip de caracter, fara sa vi dat de inteles vreo clipa ca eu as fi unul. Subsriu la raspunsul catre selena, nu oblig pe nimeni sa aiba ce discuta cu mine daca nu agreaza paranoia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba eu cred ca e anti-cocalar! Paranoic nicidecum!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai! Da aşa este, îmi cer scuze, am citit în grabă! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  9. mai întâi limbric, acum paranoic, aflu că limbricul e paranoic ... hei, hei, ești tânăr și năzbâtios și comic, după câte am citit ... să îmi explice cineva că eu nu înțeleg ... :) ce ne cânți acolo, e frumos?

    RăspundețiȘtergere
  10. buna! interesant articolul....canti la chitara(poze)joci teatrul...dar studiezi electronica....discrepanta profunda....

    bine ai venit printre noi!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Încă un ploieştean pe aici? Ce tare. 'Nă Seara omule.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Monica Olteanu, am precizat intr-o paranteza "nimic spectaculos". iar daca fac teatru si muzica, le fac pentru mine si in timpul liber. Electronica e un domeniu de baza, are locul ei si numai al ei. fac lucrurile pe care le fac pentru ca imi plac, nu pentru ca se potrivesc.
    @Paranoid Man - cred ca ne cunoastem deja

    RăspundețiȘtergere
  13. @Paranoid. Sunt prietenul Ioanei. (Broken Art)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Ted. Nu cred ca il cunosti pe Paranoid.Ioana e posibil sa il cunoasca.Io va cunosc pe toti :))

    RăspundețiȘtergere