Toata lumea are o poveste...

In sfarsit m-am pus sa scriu si eu povestea mea de iubire....pana acum nu am scris despre ea,desi am povestit multor persoane si prieteni,care la vremea aceea nu m-au cunoscut...nici nu stiu cate detalii sa bag in acest articol,dar cred ca ma voi lasa dus de val,si voi scrie totul de la inceput.Nu voi povesti foarte poetic,insa voi lasa cuvintele sa curga din mine la sine....

Pe vremea aceea traiam in cea mai frumoasa perioada a vietii mele-pe atunci am inceput sa castig bani mai multi,pentru ca am avut curajul sa ma apuc,si,pe langa serviciu sa mai vopsesc si cateva masini ca si privat,un prieten mi-a pus la dispozitie un garaj,si acolo executam lucrarile.In afara de cariera,pot sa spun ca am inflorit si in societate,eram integrat printre tot felul de oameni,multi prieteni,fosti colegi de clasa,fosti prieteni de copilarie,cu care m-am intalnit in aceea perioada si ne-am "reimprietenit",bisnitari de masini,pe care i-am cunoscut prin intermediul jobului,si fel si fel de oameni.In fiecare saptamana petreceri,distractie,aventuri de scurta durata,flirturi peste flirturi...A fost frumos,si imi aduce bucurie in suflet cand ma gandesc la aceea perioada,dar ma si intristez pentru ca stiu ca nu va mai fi la fel.Au fost anii sfarsitului adolescentei.

Totul a incept in momentul in care un amic m-a sunat(de pe n umarul prietenei sale,numar pe care mai tarziu l-am si salvat in agenda:D )intr-o duminica,sugerandu-mi sa facem o partida de box la mine in apartament,dupa care sa comandam pizza,sau sa mergem la pizza.Bine ,sa nu va ganditi ca a vrut sa ne rupem oasele,doar asa un antrenament,sa ne mentinem in forma.
Bineinteles ca am fost de acord,dupa care el ma intreba daca poate sa vina si prietena lui.Nu am avut de ce sa refuz,si i-am spus ca poate sa vina si ea.
Au venit amandoi,am facut cunostinta cu fata,o chema Emi.Inca de la inceput ne-am simtit de parca ne cunosteam de mult timp,si am observat ca putem povesti ca si cum am fi prieteni vechi.

Povestim,glumim,ne boxam putin cu manusile,iar la un moment dat,dintr-o miscare gresita,se blocheaza spatele amicului.Repede se pune pe canapea,iar eu ii apas zona aceea al spatelui,facand un fel de masaj,pana i-a trecut durerea.NU STIU ce mi-a trecut prin cap,dar o intreb pe prietena lui,daca ar vrea si ea un masaj.A acceptat ,si s-a culcat cu fata in jos,pe pat.Mainile mele ii alunecau pe spatele ei (avea haine,normal) si in timp ce ii faceam masaj,am simtit ca ceva ma atrage....si am vazut si pe ea ca simte acelasi lucru.Si eu obraznic fiind,in timp ce amicul a iesit in bucatarie,i-am tras bluzita mai in sus,incat sa ii descopar spatele putin.Mi-am asezat usor cate doua degete pe mijlocul spatelui,in partea de jos,unde am descoperit-o,si am tras mana inspre exterior,ca si cum ar fi fost doua pene usoare.....in acel moment am simtit cu au trecut-o fiorii,si am simtit ca este relaxata,si parca pluteste.Eu cred ca in acel moment s-a aprins o scanteie,din care peste un anumit timp,avea sa fie o flacara imensa,care parea ca nu poate fi stinsa de nimeni si nimic.

Dupa o vreme(15-20 de minute) am considerat ca ar fi timpul sa termin masajul,m-am simtit oarecum jenat in fata amicului...si asa am facut.
Toate bune si frumoase,trece timpul,si ne0am hotarat sa mergem la o pizza.Pizzeria nu era departe,era la o distanta de doar cateva sute de metri.
Nimic interesant in continuare,pentru ziua aceea.

Au trecut zilele,au trecut saptamanile(3 saptamani),si ma suna amicul,sa iesim la o bere.In ziua aceea am avut mult de lucru,asadar l-am refuzat.Mai povestim cat povestim,si il intreb cum merge relatia cu prietena-sa.
"I-am dat liber" imi spune el.

Mai tarziu,m-am hotarat sa ii trimit un mesaj prietenei abandonate,sau sa o sun,intrucat nu m-am mai simtit vinovat,pentru ca stiam ca nu ma "bag" peste amicul meu.
Prima data i-am dat un apel scurt,sa vad daca raspunde tot cu un apel,ii trimit un mesaj sau o sun.
Dar nu a raspuns.iii mai dau un apel,si tot nu a raspuns.
Dupa aceea ii trimit un mesa:
"Ce mai faci Emy,de mult nu am vorbit"
Nu am scris cine sunt,sa o fac mai curioasa.:P In cateva minute primesc un mesaj ini care ma intreaba cu cine are de-a face.Eu ca raspuns,am intrebat-o cand vine la o partida de box.
Nici nu am rimis bine mesajul,si ma suna.Era foarte entuzismata si bucuroasa,dar asa eram si eu.Am intrebat-o daca maine are ceva program(maine era Duminica) .Nu avea nici un program.Am invitat-o la mine in apartament,maine pe la amiaza,la ora 12,si a acceptat.Dar,cum treceau orele,m-am gandit sa grabesc putin lucrurile...am sunat-o si i-am propus sa ne intalnim diseara.Dupa ce a vorbit cu parintii(avea doar 18 ani,cu doi ani mai tanara decat mine),carora le-a spus ca merge la discoteca,m-a sunat si am stabilit sa ne intalnim la un colt,aproape de blocul in care am stat,pentru ca nu mai stia unde locuiesc.

Mi s-a parut incredibil ca a acceptat atat de usor...dar m-am bucurat.

Ajuns acasa de la serviciu,am pus vinul in frigider,pentru orice eventualitate.O astept la ora 19 la locul prestabilit....Dupa ce n0am intalnit,urcam in apartament,si povestim,si vorbim,de parca am fi fost pe aceasi frecventa.O intreb daca vrea vin rosu cu Cola,si mi-a raspuns afirmativ.
Stateam unul langa altul pe canapea,televizorul era pornit.se terminase primele pahare de vin,cand ma atentioneaza:"Spera ca ii fac diseara inca un masaj ca si acuma cateva saptamani".
Peste cateva minute,era din nou intinsa pe pat.Insa de data asta am fost mai curajos...Ii atingeam trupul,ma aventuram cu mainile fierbinti pe sub hainele ei,si ea devenea tot mai relaxata....dupa cateva minute,m-am aplecat asupra ei,si cu buzele o mangaiam in zona gatului....dupa care am inceput sa o sarut ,si incet incet m-am apropiat de buzele ei.Cu mana stanga ii intorc capul inspre mine,si o sarut cu pasiune...A fost sarutul de care imi voi aminti intotdeauna.

Daca as scrie diseara toata povestea,probabil ca as termina dimineata,asadar voi continua maine............

12 comentarii:

  1. hai mamm feriiii numai atat.......:(((( credeam, naibii ca citesc totul si mult .....de ne ai facut atat sa asteptam...si te ai oprit exact la sarutul ala pasional.....:D:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. te oprisi tocami cand devenise mai intresant../:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne-ai lasat cu ochii in soare :))))... frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. eu vroiam dupa.....sarutul ala....

    next..
    next...next...

    doar pe seara aia:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. promit ca maine voi veni cu intreg articolul,daca nu trebuia sa plec diseara de acasa,termina toata povestea,dar din pacate am avut ceva treaba....:( in acele 2 ore cat am lipsit,chiar terminam povestea.......

    RăspundețiȘtergere
  6. ca daca tot asa scriu,cu detalii,mai am de 3 ori cat articolul asta...

    RăspundețiȘtergere