Salut! Io sunt... io!

Lipsa de activitate si starea nervoasa pe care o am acum, m-au facut sa ma apuc sa iau la explorat blog-ul asta si, printre altele, am dat peste categoria "Cine suntem?", categorie in care se presupune ca tre' sa ne descriem cu propriile cuvinte. Spun de la inceput ca o sa fiu pe deoparte unu' care-o sa se intinda prea mult pentru unii si-o sa fiu scurt pentru altii, depinde din ce punct de vedere citest.



Ti-l prezint inainte de toate pe "Io", cocalarul. Adica, dupa spusele unora, ala cu tunsoare manelista, ala care asculta manele, se imbraca cocalareste cica si multe multe alte asemenea caracteristici. Alora care ma numesc asa, le doresc sanatate si virtute ca boala vine de la sine oricum .Atat timp cat imi stiu creierul ca lucreaza cum lucreaza si stiu ce fel de om sunt, ma doare in cot (dar nici acolo) de ceea ce zice X si Y (si da, stiu, au mai folosit destui replica asta... si uite c-o folosesc si eu acu'). Ma rog, n-o lungesc mai mult pe domeniu' asta pen' ca-s satul deja de dat eventuale explicatii, scos ochii si argumentari. Las' sa fim noi sanatosi.


Mai departe, ti-l prezint pe "Io", baiatu' despre multi spun ca-i inteligent. Ala care cica se pricepe sa dea din gura (mai mult sau mai putin on topic) pe destul de multe domenii si subiecte de palavragit. Nu spun sub nicio forma ca ma consider o persoana foarte inteligenta sau ceva de genu' asta, dar imi place sa cred ca am o minte deschisa la destul de multe si ceva gandire logica pe unde printr-un cotlon p'acolo. Sunt si eu cate putin din toate daca pot spune asa.




Mai departe, ti-l prezint pe "Io", cel care, nu rateaza nicio o cazie de fistractie, de facut plimbari pe oriunde, eu cel deschis la multe.Sunt genu' de om care stie sau cel putin incearca sa stie sa se distreze in compania oricarui fel si gen de om s-ar afla. Sunt genu' generalist, daca pot spune asa. Spre rusinea mea, trebuie sa spun ca, desi pentru unii nu par, sunt un om destul de certat cu tot ceea ce beletristica si carti in general. Si nu pentru ca fac parte din curentu' "anti-scoala, anti-carti" ci pentru ca, pur si simplu pentru ca mai mereu am gasit altceva de facut decat sa citesc o carte. Asta-s eu, asa ma cheama. Si cam atat pentru acum.

In incheiere, in cinstea ta cititorule, inchin, la alegerea ta, un paharel de tuica, unu' de vin sau poate o sticla de bere. Hai noroc, sanatate, virtute si tot ce-o fi mai bine pentru tine!



10 comentarii:

  1. Buuun, si tu ce faci? Ca esti "tu " am inteles, dar dincolo de asta ce face acest "io"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nota zece, Adelin, si stai linistit, ca atata timp cat vorbesti frumos si cat nu te porti cocalareste, nu esti nici pe departe cocalar. Haina nu-l face pe om in cazul asta. Imi place mintea deschisa cu care ne intampini, si te invit la un pahar de umor negru asa cum i-am invitat pe toti. http://barbiduci.blogspot.com La mai multi ca tine!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai salutare:)...bine ai venit si toate cele bune:)...Sarbatori fericite:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ livia_abhinc: momentan, "io" face bine, tocmai ce zambeste cu gura pana la ureci doar pentru ca a primit doua napolitane pen' ca a carat o galea' de apa pret de vreo 20 de metri si pentru ca a vazut doi agarici care se dadeau singuri cu sania pe-o balta. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Stai linistit Adelin,simte-te ca acasa pe 100 Ro.Frumoasa descriere,si e frumoasa si fata din imagine,care mi se pare mie,sau e fara sutien? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Era cald afara, desi era Septembrie. Si ce rost avea sa poarte sutien? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. 100 Ro (desi era mai simplu sa-ti stiu numele), nu nu-i prietena mea. Ii o vecina de-a mea.


    Si-ti multumesc frumos de urare Geanina. An nou fericit si plin de toate cele bune iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Adelin Feri ma cheama,poti sa vezi mai multe la capitolul "Cine suntem" ;)

    RăspundețiȘtergere