Review Metin2


Metin2 este un joc online ,nu este complex,dar este placut si reuseste sa te prinda in vraja lui.Este creat de Ymir si publicat de GameForge 4D. Actiunea se petrece intr-lume fantastica a artelor martiale. Lupti alaturi de Dragon God impotriva influentelor negative ale pietrelor Metin (Metin Stones) care otravesc pamantul tau natal. Pe site'ul oficial al jocului http://www.metin2.ro/ ,Metin2 este descris astfel:

"Metin2 te transpune într-o lume a orientului îndepărtat plină de fantazie şi magie. Prin studii de spiritualitate şi printr-un antrenament fizic asiduu devino Maestru al artelor marţiale şi înfruntă, alături de zeul zmeilor influenţa întunecată a pietrei de metin care, pe furiş, otrăveşte ţara şi locuitorii ei. Apără ţara şi locuitorii unuia din cele trei regate Shinsoo, Chunjo sau Jinno arătându-ţi vitejia în bătălii grozave şi crâncene. Sau încercă să uneşti regatele, pentru a putea deveni singurul stăpânitor al continentului şi pentru a opri forţa distrugătoare a pietrei de metin sau pentru a o stăpâni. Destinul tău, precum şi destinul întregii lumi se află în mâinile tale.
Caracteristici * Un continent, pătruns de violenţă, unde războinici cu totul şi cu totul deosebiţi, trebuie să-şi dovedească curajul în nenumărate aventuri. * Trei regate care se duşmănesc între ele, şi cărora, le poţi pune la dispoziţie forţa ta şi curajul tău. * Poartă-ţi luptele pe jos sau călare, şi nu numai pentru a obţine putere şi proprietăţi, ci şi din onoare! * Devino stăpânul unei cetăţi, şi, împreună cu obştea ta, construieşte propria fortăreaţă! * Învaţă numeroasele stiluri de luptă şi însuşeşte-ţi, prin antrenament special, tot felul de abilităţi, pentru a-ţi înfrânge inamicul!"

Prima alegere o facem intre imperii. Va trebui sa alegi un imperiu dintre cele 3, diferenta intre ele constand in harti, cateva misiuni si cateva caractere.
Ai de ales intre 4 caractere: Warrior , Ninja, The sura si Shamans.
Warrior(razboinici) este cel mai puternic caracter cand vine vorba de close combat,datorita abilitatilor armurilor lor puternice.
Ninja sunt ucigasi profesionisti. Se bazeaza pe agilitate si viteza, avand cea mai mare dexteritate din joc.De asemenea sunt niste personaje amuzante datorita aspectului si sunetelor pe care le scot atunci cand se lupta.(eu sunt ninja)
Samanii sunt intelepti ,in functie de specializare ei pot avea vraji pentru intarirea atacurilor aliatilor sau de healing.
Sura sunt luptatori cu puteri magice, fiind de partea raului. sunt maestrii in lupte prin manuirea sabiei si de asemenea in magie.

De la lvl 25,poti sa iti cumperi si cal,iar de la un nivel mai mare poti chiar sa ataci de pe acesta.
Emotes-urile sunt putine si nu pot fi efectate decat daca dispuneti de un emotion mask. (pe care o poti cumpara cu bani.ca de altfel ,si alte iteme speciala,coafuri,lotiuni,si altele).
Poti sa te casatoresti,sa cumperi rochie de mireasa,sa iti faci nunta la care poate participa orice jucator.
La primele nivele cresti foarte usor ,dupa aceea este insa mai greu ,doar daca nu ai un "mentor" de un lvl mai mare decat al tau care sa te creasca.
Poti sa iti faci mai multe caractere,poti sa sa cresti mai repede folosind hack,dar mai devreme sau mai tarziu iti vei lua ban.

Pe scurt,
Metin 2 este un MMOPRG gratuit 3D cu un sistem de lupta dinamic, o poveste fascinanta in care poti purta lupte medievale sau fi ales regele unui imperiu. El poate fi considerat un joc de actiune Orientala medievala
Mai multe vei descoperi atunci cand te vei inregistra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu