Radio Kit Onesti 87.8 FM



Roman Adina se intoarce la prima iubire! Pe 6 decembrie, data la care se lanseaza cel mai nou post de radio, numit "KIT". Profa de engleza ne va descreti fruntile si in weekend intre orele 8.00-12.00 cu un show vesel, bazat pe spontaneitate si pasiune.
Nu ai cum sa nu ii adori optimisul, sinceritatea, integritatea, naturaletea, "galagia". Este omul de care nu te poti plictisi, mereu vine cu ceva nou. Isi incarca toate fortele atat sentimentale cat si intelectuale pentru a fi originala si reuseste. Ne-a cucerit pe toti cand ne-a demonstrat ca ii pasa de noi oamenii nu doar elevii si cu cat interes ne preda. Cum sa dezamagesti un profesor (prieten) care mereu zambeste, iti asculta problemele, rade cu o forta incredibila la glumele bune si zambeste politicos cand o gafezi.
Sigur "KIT DE WEEK-END" va fi vocea ce ne va trezi dimineata!

Muzica va fi de calitate si zilnic anumite teme pentru a multumi tot romanu`. Aaa scuze jumatate din romani pentru ca jumatatea manelista nu are de ce sa asculte un radio cu personalitate:>

7 comentarii:

  1. Este in Onesti, jud Bacau. A lucrat 10 ani la radio in Bucuresti apoi s-a casatorit in Onesti si a ramas aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imnul orasului se va da zinic la radio, nu?
    Oo-neeeeeesti-Onesti... cantec drag pe harta zaaaaa...riii! Il stii?
    Gheorghiu Dej il stia sigur! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Erata:
    Harta TZARII am dat sa scriu, da' n-a iesit...chestia cu "largul zarii" urma ca rima.
    Iti sugerez o postare cu cantecul acela si cu o monografie scurta. Multa lume nu cunoaste istoria orasului tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imnul orasului ma indoiesc ca se va difuza:)). Il stiam pe scurt de la tata :D dar daca tot mi-ai amintit am dat si un search pe youtube. Istoria orasului meu o voi posta la tema saptamanii, daca va fi. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Adina iti urez mult succes tie si postului de radio.In mine si familia mea ai asigurati cativa fani!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai induceti lumea in eroare cu informatii false. Adina Roman nu a fost la nici un radio din Bucuresti (si cica 10 ani....). Sau daca Deea din Onesti s-a mutat la Bucuresti si eu nu stiu. Ce mai, oamenii sunt in stare de orice pentru promovare.
    Oricum, ii dorim succes Adinei!

    RăspundețiȘtergere