Modificare in regulament!

In ultimele zile au aparut niste evenimente nedorite pe 100 Ro,care au creat controverse si certuri printre autori.Asadar m-am hotarat sa iau atitudine!

Incepand de azi articolele care nu vor contine cel putin 200 de cuvinte,vor fi sterse,chiar daca acel articol contine un videoclip sau nu.

In rest,suntem multi,si in multe feluri,va rog sa respectati punctul de vedere al fiecarui coleg,pentru ca trebuie sa accepti ca nu toata lumea poate fi cu mentalitatea sau gandirea ta.Este absolut normal,ca punctul de vedere al unui autor sa nu corespunda cu al celuilalt,dar hai sa nu ne criticam unii pe altii,ganditi-va ca in timpul in care am stat si ne-am certat pe blog,puteam sa adaugam blogul in zeci de directoare web,astfel am fi facut un lucru bun .Sau puteam sa scriem un articol frumos.

Si inca un lucru important,care te face om in fata celuilalt,daca vrei sa critici pe cineva , sa fi cat mai diplomat si sa eviti jignirea,sa ii spui ca si un prieten,iar daca respectivul riposteaza agresiv,da-i exemplu,si fi din nou diplomat cu el.Si ai sa vezi ca a treia sau a patra oara la fel va fi si el.
Eliminati atitudinea negativa, si i ncercati sa aveti pacea si iubirea in gandirea voastra,si veti vedea ca pe termen lung toata lumea asa va simti in jurul vostru(inclusiv pe blog).

Va multumesc!

16 comentarii:

  1. Va doresc succes.... am sters toate articolele mele.
    Ma poti sterge din lista autorilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine,daca tu asa vrei...nu ti-a spus nimeni sa pleci,si nici ca ti se vor sterge articolele....Am spus ca incepand de azi.Imi pare rau ca nu ai inteles,dar asta e.Oricum,eu nu te sterg,daca vrei sa pleci,poti sa iesi foarte simplu din echipa,vezi la "Setari" ,iar daca vrei sa ramai,poti sa postezi,respectand noul regulament,cu care cred ca va fi de acord majoritatea autorilor. Mai avem cativa autori care sunt inactivi si nu au postat nimic,doar s-au inscris,ei vor fi eliminati pe parcurs ce se inscriu persoane noi.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat timp cat puneti accent pe cantitatea cuvintelor si se incurajeaza animozitatile nu ma mai regasesc pe acest blog.
    Prefer sa fiu doar un simplu vizitator/cititor... si sa ma ocup doar de pagina mea personala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine,nici o problema,fiecare face ce vrea:)Si vom incerca sa punem accent mai ales pe CALITATEA CUVINTELOR,sa speram ca vom reusi....nu ma refer sa nu mai postam cum am postat pana acum,ca de foarte multe ori au iesit articole minunate....dar vom incerca sa ne axam pe calitate ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu cat vei impune mai multe reguli, exista riscul de a se pierde farmecul acestui blog si deloc paradoxal va scadea si calitatea lui.
    Sa nu uitam ca unii au reusit sa porneasca o revolutie cu 2 cuvinte.
    Cand le spui cand si cum trebuie, ti-ai atins scopul.
    Lasa blogul sa se dezvolte de la sine... sunt destule comunitati online unde totul este coordonat de reguli.
    Daca pe cineva il doare sufletul intr-o zi si nu poate scrie decat o interjectie pe blog... este suficient... asta simte in acel moment. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da frate,dar vezi ca cei mai multi autori isi pun sufletul si scriu niste articole care se vede ca au fost muncite,si cand vad niste articole care au 10 cuvinte,iti dai seama ca nu le cade bine....dar intre timp ma gandesc,si voi gasi eu o solutie sa fie bine pentru ambele parti......
    Cred ca vom face in urmatorul fel:Articolelor sub 200 de cuvinte nu vor fi puse etichete cu numele autorului,astfel cei care vor munci mai mult,vor fi evidentiati la "Articole autori" .Trebuie cumva sa facem sa fie bine pentru toata lumea....

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce nu ne lasi sa ne mai si certam? cearta este sanatoasa! și împăcarea delicioasă. îl susțin pe cătălin, câteodată puținul conține mai multă esență decât un bătut câmpul cu grație. trebuie sa văd cât înseamnă 200 de cuvinte! :) pentru a mă conforma! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. feri,dar daca cineva publica o poezie si e originala ,citeva cuvinte,cum e haiku-ul japonez,care e chintesenta doar,cum ai putea sa nu o clasezi la originale?

    RăspundețiȘtergere
  9. eu sunt de acord cu 200 cuvinte per articol,dar apar si exceptii.trebuie sa luam in calcul si asta.uite si o idee:moderam articolele sub 200 cuvinte.se poate?

    RăspundețiȘtergere
  10. Exista cuvinte sintetice care fac cat un articol. De exemplu:
    Felicitari!
    Bravo!
    Huo! cu varianta Huideo-Huo!:)
    O lege a lui Murphy zice ca daca dai drumul la o cutie cu viermi iti trebuie o cutie mult mai mare sa i aduni la loc. :)

    Am glumit, vezibine! :)

    Uite ce va propun eu:
    fotografii originale sa fie exceptate de la aceasta regula, ca si caricaturile originale, stiut find ca o fotografie buna face cat 1000 de cuvinte. Se poate adauga la regulament, in articolul de baza al dvs., chiar posfactum.

    RăspundețiȘtergere
  11. pana la urma va intoarceti in punctul unde era mai bine... unde ne intelegeam cu totii...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Catalin Lungu,
    Buna Catalin,

    Nu, nu ne intoarcem. Dimpotriva, reconstruim.
    Una este sa furi o poza sau o caricatura de pe net - desigur nu este cazul tau, sau sa descarci videoclipuri, a caror idei nu-ti apartin (vorbesc in continuare la modul general) si alta este sa fii caricaturist sau artist fotograf, sa "vezi idei" si sa muncesti, cu talent e-adevarat, ca sa le aduci pe post. Pentru acest lucru pledez.

    Doresc ca toata lumea probabil, si-aici ma refer la vizitatori si coautori ( colegii nostri de blog ) sa nu mai intalnesc postari compuse dintr-un tilu inept... nu mai stiu exact cine a scris asta ca nu am rabdare sa o mai caut, in orice caz ceva de genul: "Trebuie sa traim pana murim?" iar articolul fara continut, format doar din cuvantul "atat". O aberatie si-o mizerie intelectuala postata fara rusine pe care trebuie sa ne-o asumam cu totii, ca doar suntem colegi! Daca atat poate capul unui blogger inseamna ca poate foarte putin catre deloc, sau si mai rau, daca a facut-o intentionat inseamna ca-si bate joc de munca tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc, acel post minimalist era scris de mine.
    Si reprezenta o intrebare pusa in cartea "Jurnal in paralele", a carei autor grafic sunt.

    Pentru ca eu aveam raspunsul la
    aceasta intrebare... era doar o scurta provocare pentru restul cititorilor.

    Data viitoare o sa incerc sa formulez intrebarea din minim 200 de cuvinte...

    Si nu te mai ambala atat cu bataia mea de joc fata de restul autorilor, si las-o mai moale cu asumarea textelor mele in numele tau ca si coautor al blogului.

    Scriu cat si cum simt si nu in bataie de joc...
    Incep sa ma satur sa mai raspund frustratilor online...

    RăspundețiȘtergere
  14. Catalin, ai lucruri mai importante de facut decat a scrie aici, unde nue sti apreciat si mai mult, neinteles.
    Succes si numai bine!

    RăspundețiȘtergere