HOHOHO!

HoHoHo  pot spune!Pentru ca tot vine craciunul am sa va recomand un film.
Am fost zilele astea la cinema si am nimerit la HoHoHo,am stat langa unu care imi manca floricele in ureche,am pierdut cateva faze dar noroc ca m-a trezit la altele si ma prindeam cand trebuie sa rad pentru ca radeau si ceilalti din sala.
Sa va zic cate ceva despre film?
Ok va zic.Este un film romanesc,destul de bunicel,spune povestea lui Horatiu (Bogdan Iancu), un baietel de 8 ani care inca mai crede in Mos Craciun si care primeste drept cadou de sarbatori o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala de Craciun se transforma insa intr-o adevarata aventura in momentul in care copilul se pierde de mama sa (Alina Chivulescu). El il intalneste pe Ion (Stefan Banica), un pungas deghizat in Mos Craciun, aflat in mijlocul unei operatiuni ilegale.

Spre deosebire de Mosii de la televizor, Ion injura, e grosolan si uraste copiii. Cu toate acestea, baiatul e convins ca el este adevaratul Mos Craciun si se tine scai de el, provocand tot felul de incurcaturi periculoase, dar si amuzante. Pana la final, cinicul Mos Craciun prinde drag de Horatiu, iar baiatul descopera ca miracolele au loc, intr-adevar.

3 comentarii:

  1. =)) plăcută vizionare ... :)
    acum că mi-ai descris pe scurt subiectul cred că mă voi uita dacă îl nimeresc pe undeva. Imaginea este superbă, am văzut câteva extrase, dacă interpretarea și scenariul vor fi pe aceeași măsură cred că mă voi osteni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru recenzia facuta.
    Mi-ar fi placut si mie sa merg la acest film, la cinema, insa in orasul nostru, nu ai un loc cat de cat normal unde sa-l vezi... Asa ca voi astepta sa-l preia HBO-ul!

    RăspundețiȘtergere