Ganduri si imagini ...

In ultima vreme v-am umplut cu patetismele mele...mai mult, azi vreau sa va dau o veste - am inceput sa ma iubesc din tot sufletul!..adica am devenit cea mai draga si apropiata prietena a mea,am inceput sa-mi accept toate,toate greselile,toate capriciile,si am ajuns iacata la o convietuire acceptabila.
Cred ca sentimentul acesta imi vine de la faptul ca toate prietenele mele mi-ai spus ca sunt puternica...n-am ajuns la performante spectaculoase,dar sunt mandra de mine...ma gandesc insa la faptul ca majoritatea dintre noi ne ascundem propriile defecte in cotloanele sufletului nostru si prin educatia si inteligenta noastra le tinem departe de ochii lumii,habar n-avem ca le-am camuflat o viata intreaga...
Ma gandesc ca poate am inceput sa ma blazez,am inceput sa imbatrinesc cu adevarat,eu care sustineam ca varsta biologica e un fleac,fatza de cea sufleteasca..acum mi-am dezactivat si orgoliul,(hmm...si unde pui ca acum citeva zile vorbeam despre blazarea altora...ciudata treaba,nu?)acum din personajul pestrit si aiurit uneori am devenit un personaj plat,linistit,cuminte chiar...stau in banca mea si-mi vad de treaba..
Si tot azi am realizat ca acel Fat frumos care este ravnit de noi toate,isi mai ia si el concediu din cand,isi reface fortele,acum in prag de sarbatori pleaca la munte,la schi,cum  sa stea in fata PC-ului...?
Oricum mie imi prieste Viena,fac plimbari pe jos sau cu masina,azi m-am plimbat cu o prietena din Bucuresti prin satele vechi din imprejurimile Vienei...Doamne ce incantata am revenit..mi-am umplut aparatul foto cu zeci de imagini minunate.


Pe cateva le voi posta azi..
.


Ce ziceti de casa?nu vi se pare ca e parca din povesti?garajul mi s-a parut atat de special ca l-as fi acceptat de casa...

9 comentarii:

  1. parca ar fi fost scoase din cartile cu povesti.
    Foarte frumoase locuri..Concediu placut si o iarna cat mai frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa mi s-a parut si mie Iulia,azi o sa mai pun imagini dintr-un sat care a pastrat cateva strazi cu case vechi pe care parca le vedeam in filmele din cele doua razboaie mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu veneau rusii cu ciuma rosie peste noi, astazi veneau austriecii sa ne fotografieze casele noastre cele mandre. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ei, mi-a luat-o Iulia înainte :)
    zic: ca-n povești! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @dan, pentru că sunt de etnia pomenită de tine, vreau să te informez că ciuma roșie ați instaurat-o voi, de-ai voștri. nu știu de ce tot dați vina pe ruși.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dane,lasa,va fi bine si la noi...rabdare!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Selena,sunt si eu pe aproape...nu uita ca ma cheama in virtual Tasha si-n realia Olga...:))

    RăspundețiȘtergere