Filmuletul creat de Tasha

Tasha iti multumesc prin aceasta postare ca esti membru 100 Ro,si iti multumesc pentru faptul ca(ma scuzati pentru greseala anterioara!) esti o persoana buna,si pentru ca esti OM,scris cu litere mari.
Ai creat un filmulet ,care consider eu(de fapt si Grosso Modo) ca merita sa fie afisat in sidebarul blogului,pe toata perioada sarbatorilor.

Vezi Filmuletul>>

6 comentarii:

  1. Multumesc Feri, multumesc Tasha!
    Craciun fericit tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw!!ma bucur nespus ca ai facut asta..l-am conceput cu tot dragul desi repet s-au strecurat greseli de tiparire,imi cer scuze inca o data,dar,sarbatorile astea stiti cum se spune,parca vin cu bota si ne mana din spate,noi femeile nu avem stare,ne invartim prin bucatarie de dimineata pina seara si parca tot nu terminam tot.Nu degeaba se spune ca munca femeii este ingrata...
    Ma bucur ca am reusit sa va aduc un zambet pe buze,sa va spun sincer ca va iubesc si ca singuratatea mea este alinata cu voi...va pup pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. SUPER colinda ....daca se poate sa imi spuenti si mie va rog numele melodiei sau daca am de unde sa iau negativul si textul ca ma pasioneaza mult sa incerc a o canta.....leoiordache@gmail.com este adresa mea de mail daca se poate sa raspundeti aclo va multumesc mult si CCRACIUN FERICIT

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sa incerc sa-ti raspund acolo...a asa e frumos de Craciun dorintele sa se indeplineasca nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Tasha,
    Felicitari din toata inima!
    In primul rand pentru cat de frumos a iesit si in al dolilea rand pentru gestul tau frumos.
    Stii sa daruiesti!
    Sarbatori fericite! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu draga inima Dane,ma bucur ca ti-a placut!Imi place sa daruiesc,ma simt asa fericita,crede-ma!!!
    Craciun cu bucurie si iubire multa Dane!:)

    RăspundețiȘtergere