Dragostea salveaza

Conform unei statistici, dragostea dureaza trei ani. Aproape cat un mandat.
Criza economica m-a determinat sa citesc reviste glamour luate cu imprumut, dupa expirare. Cu o pofta avida de monden, am rasfoit 15-20 reviste pe nerasuflate. Intr-una din ele, subiectul era iubirea -panaceul lunii februarie- cat dureaza, de ce si cum. Am aflat ca dragostea nu dureaza trei ani, ci cat iti doresti. Trebuie sa stii ce vrei, sa lupti pentru ce iti doresti, sa ai grija sa nu se instaleze confortabil, plictiseala. Ce tie nu-ti place, altuia nu face. Pe acest principiu trebuie sa iti impui sa aduci mereu ceva nou intr-o relatie, sa nu-l jignesti pe cel drag sau candva drag, sa nu-l compari cu Brad Pitt sau sa-i ceri sa-ti cante balade sub balcon. Nimeni nu spune ca e usor. Dar, daca vrei cu adevarat, intregul Univers iti este alaturi in ceea ce faci.
Am aflat ca sarutul te scapa de stres. Cum perioada aceasta nu e tocmai roza, profitati si iubiti-va mult partenerul/a. Decat ciocolata si apoi kilograme in plus, mai bine mii de sarutari si alintari.
Nu jucati teatru. Daruiti sincer. Fetelor, barbatii sunt si ei oameni, sunt si ei sensibili. Pot fi impresionati de lacrimile unei femei, dar numai si numai daca acestea sunt sincere.Domnilor, nu toate femeile sunt fatarnice. Apreciati tot ce va ofera. Mai ales atentia acordata.
Bucurati-va unul de celalalt, ascultati-va, destresati-va prin sarut!
Dragostea salveaza! Faceti din asta un motto.

4 comentarii:

  1. Amorul te poate face vulnerabil, îţi pierzi din luciditate. Dacă e fals şi nu observi? Ce te faci?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, hai...Daca mergi pe principiul "daca e fals" poti de-acum sa te arunci pe sine. Daca nu traiesti ca sa iubesti, de ce traiesti?
    Dragostea salveaza! Suna bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. si in dragoste ,cind te arunci,risti!dar daca nu faci asta ,nu ar fi fad?

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am fript de multe ori.... dar au existat si momente frumoase!
    Dragostea e frumoasa!

    RăspundețiȘtergere