Avatar-Cel mai scump film al tuturor timpurilor

Cel mai scump lungmetraj din istoria cinematografiei a obţinut încasări de 27 de milioane de dolari (18,83 milioane de euro) în prima zi de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada.
James Cameron, creatorul filmului „Titanic“, a muncit 15 ani,si a costat, conform unor estimări, 500 de milioane de dolari.
Lansat la aproape 12 ani de la "Titanic", "Avatar"-ul lui James Cameron demonstrează că aşteptarea regizorală a meritat. Producţia sa revoluţionară promite să spargă toate tiparele în cinematografie.
Povestea acestui film începe în urmă cu 14 ani, când Cameron a scris un scenariu de 80 de pagini pentru "Avatar", inspirat de cărţile SF citite în copilărie. El a creat atunci fiinţe cu pielea albastră şi ochi alungiţi, locuitori ai unei mici planete aflate la 4,4 milioane de ani lumină distanţă de Pământ.

Si pentru ca nu sunt adepta filmelor SF,si nici nu am vazut inca acest film,voi astepta sa il vad si apoi sa-mi dau cu parerea.Pana atunci puteti sa vedeti un trailer...ca sa va faceti o parere cat de cat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu